Priložnost za vse, ki potrebujete brezplačno oglaševanje


V našem podjetju imamo eno zelo zanimivo brezplačno ponudbo, ki je še posebej primerna za:

  • vse, ki bi želeli s pomočjo interneta zaslužiti
  • vse, ki potrebujete brezplačno oglaševanje in promocijo za svoje izdelke in storitve
  • vse, ki bi želeli da se njihova spletna stran pojavlja višje na Googlu
  • vse, ki bi si želeli brezplačno pridobiti znanje s področja optimizacije spletnih strani ter oglaševanja in promocije na Facebooku
  • vse, ki jih zanima internet
  • vse, ki jih zanima delo na domu

Priložnost za brezplačno oglaševanje

Pred dobrim mesecem in pol sem se odločil, da se maksimalno posvetim spletni strani www.preberite.si, da vidim, če se da kaj narediti s to spletno stranjo. Nad rezultati sem presenečen. V mesecu januarju smo imeli kar 198.613 obiskov in 145.953 unikatnih obiskovalcev.

Naš cilj je, da v roku 6 mesecev povečamo obisk na 300.000 do 350.000 obiskov na mesec, kar bo spletno stran uvrščalo med 20 najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji. To pa seveda ni naš končni cilj. Glede na to, da v našem podjetju obvladamo optimizacijo spletnih strani in Facebook, sem prepričan, da lahko dosežemo še bistveno večji obisk.

In kaj je naša ponudba?

Najprej naj predstavim ponudbo, ki bo zlasti všeč podjetnikom in vsem tistim, ki se ukvarjate z nekim poslom.

Vsem damo možnost, da objavimo vaš članek na naši spletni strani popolnoma brezplačno. Na koncu članka lahko v parih stavkih napišete s čim se ukvarjate in daste povezavo do svoje spletne strani. Na www.preberite.si/odtujevanje-otrok-po-locitvi-starsev si poglejte primer članka Mateja Zaplotnika v katerem opisuje, kako starši, ki se ločijo, lahko škodujejo svojim otrokom. Članek je zelo zanimiv in poučen za vse ločene pare z otroki. Na koncu članka Matej Zalar bralce povabi k nakupu njegove knjige na to temo. Omenjeni članek je imel že veliko ogledov in prepričan sem, da je Matej na ta račun prodal kar nekaj knjig.

Če se nam bo članek zdel zanimiv, ga bomo tudi objavili na vseh naših Facebook straneh, ki imajo skupaj več kot 300.000 všečkov. To je res izjemna reklama, ki bi jo moral nekomu plačati vsaj 50 do 100 €, pri nas pa jo lahko dobiš popolnoma brezplačno, samo članek je potrebno napisati.

Vendar to še ni vse! Če bo tema članka taka, da se to velikokrat išče na Googlu, bomo poskrbeli, da se bo tvoj članek pojavljal na prvi strani Googla. Za primer v Google vpiši prostata. Okoli drugega mesta se pojavi članek podjetja Farmedica. Ker je ta članek visoko uvrščen v Googlu, dobi vsak mesec par sto obiskovalcev, ki so zelo dobra potencialna stranka za podjetje Farmedica. Namreč omenjeno podjetje prodaja naravna zdravila, ki odpravljajo težave s prostato. Podjetje Farmedica na osnovi visoke uvrstitve njihovega članka, dobi nekaj kupcev.

Da bo vse skupaj še bolje razumljivo, naj navedem še en primer. Če naprimer nudite karkoli, ki ima veze s hujšanjem, se bomo v našem podjetju potrudili, da se bo vaš članek pojavil visoko v Googlu, če bo nekdo v Google vpisal hujšanje (v Sloveniji se besedo hujšanje v Google vpiše 2.900 krat) ali kako shujšati ( 1.900 mesečnih iskanj). To bo pomenilo, da bo ta članek prebralo veliko ljudi, ki so najboljše potencialne stranke za tistega, ki nudi neke izdelke ali storitve za hujšanje.

Poleg vsega navedenega, bodo vsi, ki bodo pisali članke za našo spletno stran imeli še eno veliko korist. Namreč glede na to, da bodo na kocu članka povezava na njihovo spletno stran, se bo njihova stran višje uvrščala v Googlu. Namreč vsaka zunanja povezava (povezava iz druge strani) pripomore k tem, da se spletna stran višje uvrsti v Googlu. Vrednost take povezave je vsaj 30 €!

Če mene vprašaš je tole res odlična ponudba, ki se ji ne izplača reči ne!

Ponudba za tiste, ki nimajo nimajo lastnega posla, vendar jih zanima, kako zaslužiti na internetu

K sodelovanju so vabljeni tudi vsi tisti, ki imajo smisel za pisanje in bi s tem radi nekaj zaslužili.

Spletna stran Preberite 60 odstotkov prihodkov, ki jih ustvari z oglaševanjem, vsak mesec razdeli med avtorje člankov. Do denarne nagrade so upravičeni tisti avtorji, katerih članki se uvrščajo med 100 najbolj branih člankov za pretekli mesec. Članki, ki jih pišejo podjetniki in je na koncu članka povezava, do njihove spletne strani, niso upravičeni do izplačila denarne nagrade, ker je njihova nagrada že to, da brezplačno oglašujejo svoj posel, sebe, blog,…

Trenutno so zneski, ki jih dobijo avtorji najbolj obiskanih člankov bolj nizki, ker stran trenutno še ne ustvarja velike prihodke od oglaševanja. Se pa bodo ti prihodki s časom, ko bo stran imela večji obisk, bistveno povečali.

Če se želiš projektu pridružiti zgolj zato, ker želiš s pisanjem člankov zaslužiti, ti moram jasno in pošteno povedati, da ne pričakuj nekih večjih zneskov. Razen, če si res oseba, ki zna dobro pisati in zna tudi najti zanimive in aktualne teme.

Za vse, ki bodo za spletno stran Preberite.si napisali vsaj 5 člankov in bodo imeli njihovi članki vsaj 5.000 obiskov, bodo deležni posebnega darila. Za njih bom organiziral brezplačen seminar, katerega tema bo kako se oglaševati na Facebooku in kako s svojo spletno stranjo priti visoko na Googlu. Več o seminarju si lahko prebereš na www.zasluzek.org/spletni-marketing, kjer se lahko tudi prijaviš.

Če želiš napisati članek za Preberite.si se moraš držati samo par pravil. Članek mora biti dolg vsaj 600 besed in mora vsebovati unikaten tekst. Unikaten tekst pomeni, da ni nobenega copy-paste iz drugih spletnih strani. Pišete lahko o čemerkoli želite. Si pa pridržujemo pravico, da objavo članka zavrnemo, če ima ta preveč pravopisnih napak in če presodimo, da ni primeren za objavo. Slednje je mišljeno predvsem za članke z žaljivo, vulgarno ali drugo neprimerno vsebino. Članek pošlji moji sodelavki Elviri na elvira@gorec.si.

Recent Posts