Preverite proste domene

V okno vpišite ime vaše izbrane domene in označite njeno končnico (lahko tudi več njih). Kliknite na gumb “Preveri” in dobili boste informacije, ali je vaša izbrana domena še prosta ali ne. Proste domene lahko na spletu registrirate že od 10 do 20 evrov letno. To je zagotovo najhitrejše orodje, ki vam bo dal odgovor na to, ali boste vaše izbrane domene lahko registrirali.

S pomočjo našega orodja lahko torej tudi vi že v tem trenutku preverite, ali so vaše želene domene tudi dejansko proste domene za registracijo, ali pa ste pri posameznih morda bili prepozni in so jih v vmesnem času registrirali že pred vami. Proste domene se namreč registrirajo po principu “kdor prej pride, prej melje” – zato je pomembno, da zanimivo domeno (v kolikor ugotovite da jo je še moč registrirati) čim prej tudi registrirate, saj nimate prav nobene garancije za to, da jo boste jutri še vedno lahko.

Iskanje proste domene (bodisi za predstavitveno spletno stran vašega podjetja ali pa za vaš osebni blog) nikakor ne bi smelo biti “brezbrižno” narejeno. Moč dobrega imena za domeno je večja, kot si morda mislite na prvi pogled. Praviloma je sicer res, da so številne domene (ki bi jih sicer najpogosteje uporabili za spletne strani) že zasedene, pa vendar še vedno obstajajo mnoge zelo dobre proste domene, ki jih lahko najdete tudi s pomočjo našega orodja zgoraj. Izbira imena domene je zlasti za podjetja in podjetnike zelo pomembna, saj mora izbrana domena kar najbolj izražati poslanstvo podjetja (njegove izdelke, storitve, konkurenčno prednost,….). V kolikor boste med iskanjem našli različne proste domene, za katere menite, da bi bile lahko najbolj primerne za vas, vam vseeno svetujem, da jih registrirate (preventivno), saj le-te – glede na to, da registracija domen poteka po pravilu “kdor prej pride, prej melje” – morda že jutri ali pa pojutrišnjem več ne bodo na razpolago. Ko je domena enkrat registrirana, je še enkrat pač ne morate registrirati – vsaka domena je namreč unikat.

proste domene

Če torej iščete orodje za proste domene (oz. iskanje le-teh), boste lahko z našim orodjem našli številne proste domene, ki jih lahko nato za zelo dostopne cene tudi nemudoma registrirate. Preizkusite torej naš iskalnik za proste domene še danes!