Rekordni mesečni zaslužek (1.219 €) s slovensko spletno stranjo


Rekorden zaslužek s spletno stranjo
Rekorden mesečni zaslužek na internetu s slovenko spletno stranjo

Ustvarjari zaslužek na internetu je veliko lažje* s spletnimi stranmi v angleškem jeziku, kot s spletnimi stranmi v slovenskem jeziku.

V mesecu juliju nam je z eno slovensko spletno stranjo uspelo ustvariti zaslužek v višini 1.219 evrov. Žal vam ne morem razkriti za katero spletno stran gre, ker bi potem takoj dobil vsaj deset strani na isto temo, ki bi mi bila konkurenca.

Zaslužek je bil ustvarjen z oglasi različnih oglaševalskih mrež. Tukaj moram povedati, da nam oglasnega prostora na spletni strani ni bilo potrebno tržiti.

Spletna stran, ki nam je prinesla omenjeni zaslužek, ima za obiskovalce zelo koristno vsebino. Da nam je prinesla tako velik zaslužek, pa je pomembno dejstvo tudi to, da se stran zelo dobro uvršča med zadetki v iskalnikih. To pomeni, da je narejena dobra optimizacija spletne strani. Če ne veste, kaj je optimizacija spletnih strani, si o tem preberite kratek članek na www.gorec.si/optimizacija-spletnih-strani.

Naša spletna stran je dokaz, da se da tudi s slovenskimi stranmi ustvarjati zaslužek. Seveda je pogoj, da je stran uporabna za obiskovalca (kvalitetna vsebina) in da se dobro uvršča na iskalnikih (Google, Najdi.si, Bing, ….). Tudi obisk s socialnih omrežij (predvsem s Facebook-a) šteje. Vedeti pa morate, da je tako visok zaslužek bolj izjema, kot pravilo.

Če vas zanima kako ustvarjati zaslužek na internetu, vam svetujem, da si najprej preberete mojo e-knjigo z naslovom Kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti. E-knjigo dobite popolnoma brezplačno na www.zasluzek.org/brezplacna-eknjiga.

Naslednji korak pa je, da si naredite svojo spletno stran na lastni domeni in začnete dodajati vsebino. Zelo dobro je, da je tema spletne strani taka, ki jo zelo dobro poznate ali vam je celo hobi. Le tako bo imela vaša spletna stran kvalitetno vsebino, ki jo bodo bralci radi brali.

Če strani ne znate narediti sami, vam lahko vse uredimo mi. Registriramo domeno, uredimo gostovanje in naredimo spletno stran. Našo ponudbo najdete na www.zasluzek.org/blog.

Če se želite naučiti kako zaslužiti na internetu, vam predlagam, da se udeležite delavnice Osvoji internet, ki jo organizirava skupaj s Petro Škarja. Več informacij o delavnici najdete na www.petraskarja.com/seminarji/sami-izdelajte-svojo-spletno-stran.

 

* S spletnimi stranmi v angleškem jeziku je načeloma lažje zaslužiti, kot s slovenskim. To velja v primeru, da imate nekaj znanja s tega področja. Če ga nimate, pa boste prve evre lažje zaslužili s spletnimi stranmi v slovenskem jeziku.

Zadnji prispevki