Izjemno sem vesela, da sem se udeležila Tomaževega seminarja o Facebooku


Moram povedati, da sem izjemno vesela, da sem se prejšnji četrtek (23.3.) udeležila delavnice na temo Faceboka – www.zasluzek.org/facebook-oglasevanje, saj sem izvedela veliko uporabnih informacij, ki jih bom uporabila za promocijo svoje knjige. Ne glede na to, s čim se kdo ukvarja, resnično toplo priporočam Tomažev seminar, saj mu bo definitivno pomagal pri poslovanju – socialna omrežja so namreč prihodnost vseh posameznikov ali podjetij, ki želijo predstaviti in približati svoj proizvod širšim množicam. Všeč mi je bilo tudi predavanje gostujoče predavateljice Marine Vesel Lukić, ki nam je pojasnila besedo “MarCareTing”, ki je prihodnost prodaje. Spoznala sem tudi nekaj zanimivih ljudi, za kar sem prav tako vesela in hvaležna, pa tudi midva (s Tomažem, se razume), sva malce poklepetala in še enkrat se je potrdilo, da je resnično človek, ki je pripravljen pomagati.

Renata Keković
Renata Keković

Tako sem npr. prejšnji mesec za Tomaževo spletno stran preberite.siOpens in a new tab. napisala članek z naslovom Ali pravi partner res obstaja? Moja spletna stran zaenkrat še ni zelo obiskana (obljubim, da bom bolj pridna in več objavljala), zato pa sem na Tomaževi spletni strani dosegla kar veliko ljudi (podatka sicer nimam), kar potrjuje kar 206 delitev članka preko socialnih omrežij, za kar sem resnično zelo vesela, saj to zame pomeni, da nekaj delam prav. Poleg tega sem v članku omenila, da je preko moje spletne strani možno naročiti e-knjigico z naslovom Kako v svoje življenje priklicati pravega partnerja (www.sirena88.comOpens in a new tab.) in to se mi je izjemno splačalo iz tega vidika, da sem dobila kar 73 novih kontaktov na svojo e-mail listov in za to nisem plačala niti centa.

Tomaž, najlepša hvala za čudovit seminar in pomoč pri promociji, sem vesela, ker sva se spoznala in upam, da bova v prihodnosti še sodelovala!

Ooo, pa še to, da ne pozabim – na seminarju smo dobili tudi izjemen Priročnik za pisanje oglasov, Tomaž pa je poskrbel tudi za rogljičke in kavico v času pavze, kar je seminarju dalo še dodatno vrednost. Hvala, Tomaž, ker tako lepo skrbite za nas. 🙂

Zadnji prispevki