Revija Moje finance je objavila obširen članek na temo zaslužek na internetu


V aprilski številki revije Moje finance je objavljen obširen članek na petih straneh, v katerem opisujejo štiri načine kako zaslužiti na internetu. Opisani so konkretni primeri, kako lahko delo na domu preko interneta prinese lepe zaslužke.

Prva možnost za delo na domu preko interneta, ki je opisana v članku, je delo preko spletnih strani kot so FreeLancer.com, eLance.com, oDesk.com,… Na teh straneh posamezniki in podjetja iz vsega sveta iščejo osebe, ki bi za njih pisali članke, prevajali, izdelali video, programirali, risali, pisali knjige, …

Druga možnost za zaslužek na internetu, ki jo opisujejo Moje finance je PPC (pay per click). To pomeni, da naredite spletno stran, jo dobro optimizirate za iskalnike in na njo postavite oglase. Za vsak klik na oglas pa zaslužite nekaj denarja, lahko je to le nekaj centov, lahko pa tudi do več kot enega evra. V tem poglavju Moje finance opisujejo tudi možnost zaslužka s prodajo izdelkov (affiliate marketing).

Tretja možnost za delo na domu preko interneta, ki jo opisujejo, pa je prodaja domen. Čeprav smo tukaj glavni vlak že zamudili, se še vedno da nekaj zaslužiti.

Četrta možnost ki jo opisujejo, pa je klikanje oglasov, izpolnjevanje anket, branje pošte, … Žal pa je to zadeva, ki ni ravno dobičkonosna.

Avtorica članka in sogovornika Goran in Leo skupno ugotavljajo, da je za delo na domu preko interneta potrebno trdo delo in potrpežljivost, saj zaslužek ne pride čez noč (niti sam od sebe). Poleg tega je treba imeti dobre ideje, biti iznajdljiv in se ves čas učiti!

Priporočam vam, da si preberete celoten članek, ki ga najdete na http://mojefinance.finance.si/8338427/Z-mi%C5%A1ko-do-lepih-zaslu%C5%BEkov.

 

 

 

Zadnji prispevki