Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačen webinar s Sašo Einsiedler: Kako si zastaviti cilje za 2018 in jih tudi uresničiti

V petek 12. januarja bom imel zanimiv webinar z zelo zanimivo gostjo. Moja gostja bo Saša Einsiedler, ki jo verjetno ni potrebno posebej predstavljati.

Glede na to, da je Saša Einsiedler strokovnjakinja za področje osebnostne rasti, bo najina tema, kako uspeti na osebnem področju in kako živeti srečno življenje. Ker je ravno primeren čas se bova še posebej dodaknila teme, kako si pravilno zastaviti cilje za leto 2018. Včasih si namreč svoje cilje zastavimo popolnoma napačno in potem nismo srečni niti ko jih dosežemo, še manj pa na poti do njih.

Tako, kot na vseh mojih webinarjih, bomo tudi tokrat zelo radodarni. Saša Einsiedler bo nekomu od prisotnih na webinarju podarila svojo knjigo z naslovom Moja samopodoba je moja odločitev. Jaz pa bom nekomu podaril brezplačno izdelavo spletne strani, registracijo domene in spletno gostovanje. Več o nagradi si lahko preberete na www.gorec.si/izdelava-spletnih-strani. Iz naše ponudbe podarjamo paket A.

 

Pol ure pred zaačetkom webinarja, vam bomo poslali povezavo na kateri boste lahko spremljali webinar v živo. Webinar se bo začel točno ob 20:00.

Predlagam vam, da si pogledate zanimiv video posnetek seminarja na katerem predava Saša Einsiedler. Da je video posnetek res zanimiv  priča tudi to, da si ga je ogledalo že skoraj 10.000 obiskovalcev. Prepričan sem, da vam bo všeč.
4 komentarji na “Brezplačen webinar s Sašo Einsiedler: Kako si zastaviti cilje za 2018 in jih tudi uresničiti”

 • Barbara Silva:

  Želim spoznati nekaj novega.

 • Zdenka:

  Saša je tako izjemna oseba, ki je zrasla iz težkih življenjskih situacij. Vzela jih je kot učitelja, ki ji prinaša sposobnost ne le preživetja ampak postati sam učitelj. Učenci najbolj verjamemo nekomu, ki je življenje preizkusil.
  Od Saše veliko pričakujem, ker mi je že veliko dala!!!
  Obilo harmonije v letu 2018!
  Ta delavnica nam bo povečala možnosti!!
  LP Zdenka

 • brigita:

  končno postaviti sebe na prvo mesto in odstraniti negativne stvari iz življenja

 • Aleša:

  Glede na to, da sem si za letos res zadala en velik in pomemben cilj, mi bo to predavanje prišlo prav.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačen webinar s Sašo Einsiedler: Kako si zastaviti cilje za 2018 in jih tudi uresničiti
5 (100%) 2 votes