Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Želite brezplačno dobiti seminar v vrednosti 364,78 evra?

V četrtek, 12. aprila, grem v Ljubljano na en super celodnevni podjetniški seminar, na temo »Kako s potovanji do več biznisa doma in/ali po svetu«, ki ga organizira dr. Martina Zorc (Klub678), podjetniška mentorica, denarna coachinja in strateginja digitalnega komuniciranja (pa tudi edina Slovenka z doktoratom iz mednarodnega vesoljskega prava).

Martino sem spoznal pred dvema letoma na enem večdnevnem dogodku. Kasneje sem jo spremljal preko Facebooka in mi je postajala čedalje bolj všeč. Od nje sem dobil veliko koristnih informacij. Največ ravno s področja, kjer sem jih najbolj potreboval in kjer sem najbolj šibek. Kljub temu, da se imam za uspešnega podjetnika, od katerega podjetja letno ustvarijo več kot 2.000.000 evrov prihodkov in več kot 150.000 evrov dobička, je moja miselnost še vedno na stopnji rokodelca. Moja uspešnost temelji predvsem na tem, da delam tudi do 18 ur na dan, 100 ur na teden,… In to že leta in leta. Uspešen podjetnik dela 8 do 10 ur na dan in si med vikendi in prazniki vzame čas zase. S tega vidika se tako še nimam za uspešnega podjetnika, čeprav mi nekaj pravi, da bo ta četrtek marsikaj spremenil – tema je že ta prava, in tudi zato sem prestavil druge obveznosti, da bom tam (ponovitve menda ne bo).

Bi se tega dogodka radi udeležili tudi vi, brezplačno?

Martina bralcem spletne strani Zasluzek.org podarja 2 vstopnici za omenjeni seminar (»retail« vrednost vstopnice je 299 EUR + DDV). Vabljeni k prijavi preko spodnjega obrazca, 1) če ste podjetnik/ca, 2) če v primeru, da dobite darilno vstopnico (obveščeni boste po mailu in/ali smsu), zagotovo pridete, 3) če se boste seminarja udeležili v celoti, od 9. do 17.30 ure, in 4) če se strinjate, da vas Martina doda na svojo brezplačne e-novice (tudi zato, da vam lahko v petek pošlje prezentacijo seminarja).

Martina je znana po tem, da zelo razvaja svojo publiko, in vem, da poleg odličnih vsebin pripravlja tudi nekaj krasnih in dragocenih presenečenj. Pogostitve ANA cateringa z Obale (AnaCatering.si) pa se itak že vsi veselimo!

Jaz bom Martini uslugo z veseljem vrnil (zelo cenim, ko nekdo naredi nekaj lepega za vas, mojo skupnost), tako da ji bom pomagal pri promociji njenih bodočih seminarjev. Ona bo dobila brezplačno oglaševanje in nove navdušene potencialne stranke, vi dobite darilne vstopnice za seminar, na katerem vam na zlatem pladnju servirajo strategije, nasvete in vibracije, ki so plod investiranih stotin tisoč evrov ter devetih let v izobraževanje, rast in implementacijo (Martina že ves čas dela z najboljšimi svetovnimi mentorji in vsaj trikrat letno potuje v ZDA), korist pa bom imel tudi jaz, ker lahko bralcem svojega bloga ponudim res lepo darilo. Več kot je takih daril na spletni strani, več in bolj pogosto ljudje obiskujejo mojo spletno stran. Temu se reče win-win-win scenarij – ko vsi zmagamo!

Več informacij o četrtkovem seminarju vas čaka na https://www.klub678.si/ekspres, Martina pa vas bo (ne glede na to, ali se v četrtek vidimo ali ne), vesela tudi v FB skupini Pojdetništvo678, kjer lahko (mimogrede) vsak petek v komentarju pod objavo »PROMO PETEK« svoj posel promovirate cca. 3.000 članom.

Če se želite potegovati za brezplačno vstopnico in izpolnjujete zgoraj omenjene 4 pogoje, izpolnite spodnji obrazec in spremljajte svoj e-predal. Vašo prijavo za sodelovanje bo dobila direktno Martina, ki se bo najkasneje do srede dopoldan odločila, komu bo podarila vstopnici. Prejemnika vstopnic bomo v sredo objavili tudi na spletni strani Zasluzek.org.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Želite brezplačno dobiti seminar v vrednosti 364,78 evra?
5 (100%) 1 vote