Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Splača se ti priti na brezplačen seminar, kjer bo predaval Smiljan Mori

Smiljan Mori in Tomaž Gorec

Smiljan Mori in Tomaž Gorec

Smiljan Mori ima spet odličen brezplačen seminar. Da je seminar res odličen, lahko garantiram, ker sem na istem seminarju bil lani jeseni. 

Na tokratni seminar me je Smiljan povabil kot gostujočega predavatelja. Tema mojega predavanja bo, kako si na internetu učinkovito in poceni zgraditi močno blagovno znamko in prepoznavnost, ter na osnovi tega dobro zaslužiti.

Osebno sem mnenja, da se na seminar splača priti čisto vsakemu, ki ima željo da bi uspel v življenju na katerem koli področju. Prepričan sem, da bo na seminarju vsak posameznik izvedel veliko koristnih stvari za njegovo področje.

Poleg vsega znanja, ki ga boste pridobili na tem brezplačnem seminarju, je to tudi odlična priložnost za spoznavanje ljudi. Ko sem bil jeseni na tem istem seminarju, je bil z mano tudi prijatelj, ki je glasbenik in med drugimi tudi igra na zabavah, porokah,.. Ta prijatelj je na seminarju spoznal nekoga, ki mu je šel še isti dan igrati na njegovo zabavo. Tako da je posla povsod dovolj, samo malo se je treba znajti.

Seminar je v osnovi namenjen tistim, ki bi radi uspeli v življenju kot dobro plačani predavatelji, pisatelji, blogerji, coachi,.. Ampak, kot sem napisal zgoraj, sem prepričan, da je seminar koristen prav za vsakega posameznika. Res bi bilo škoda zamuditi to priložnost, ki je še povrhu vsega brezplačna, in ne iti na ta seminar.

Kasneje sem se udeležil še tri dnevnega seminarja na isto temo. To je bil res super seminar. Smiljan se je posvetil čisto vsakemu udeležencu seminarja in mu dal konkretne nasvete za njegov primer. Na tem seminarju sem se res veliko naučil.

Da je bilo Smiljanu res mar, da vsi udeleženci odnesemo kar največ od seminarja, je dokaz to, da je Smiljan že prvi dan predlagal da naslednja dva dni začnemo eno uro prej. Končali pa smo vedno vsaj eno uro kasneje, kot je bilo po planu. Prepričan sem, da ni bilo udeleženca, ki tega seminarja ne bi ocenil z oceno plus 5.

Brezplačnega seminarja se lahko udeležite v Ljubljani ali v Mariboru. V Ljubljani bo seminar v torek 17. maja v Kristalni palači (Ameriška ulica 8), v Mariboru pa bo seminar v sredo 18. maja v Hotel Habakuk. Seminar se bo pričel ob 15:30 in bo trajal do 20.30.

Za udeležbo na seminarju je obvezna predhodna prijava, zato izpolnite spodnjo prijavnico!
2 komentarja na “Splača se ti priti na brezplačen seminar, kjer bo predaval Smiljan Mori”

  • Ana:

    Zelo dobra ideja, dobra priložnost predvsem za mlade, ki še nimajo denarja za seminarje. Bom povedala vsem, ki bi jih to lahko zanimalo.
    Hvala obema in želim vama veliko uspeha in vso srečo.

  • Katarina:

    Ali se morda obeta še kakšen seminar v Celju, pozdravljam tovrstne poteze.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Splača se ti priti na brezplačen seminar, kjer bo predaval Smiljan Mori
5 (100%) 1 vote