Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Smiljan Mori mi gre na živce

‘Smiljan Mori mi gre na živce’ je stavek, ki ga večkrat slišim od svojih prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev, ko jim povem, da hodim na Smiljanove seminarje. 

Tudi meni je šel ta tip včasih zelo na živce. Prvič sem ga v živo videl leta 2008, ko sta imela skupaj z Alešem Liscem seminar v hali Tivoli. Tisto njegovo skakanje na odru mi je šlo tako na živce, da ko sem prišel domov, sem začel pisati mail Alešu Liscu, da mu povem, kako mi je vse skupaj šlo na živce in da se za takega uglednega poslovneža, kot je on ne spodobi, da dela seminarje skupaj s Smiljanom Morijem. Na mojo srečo se mi tisti večer ni ljubilo dokončati maila, naslednji dan pa me je malo minila jeza in sem pozabil na vse skupaj, tako da Alešu Liscu nisem nikoli poslal tega maila.

Kasneje sem se s Smiljanom Morijem srečeval na seminarjih, ki jih je organiziralo podjetje Lisac, kjer sva oba bila v vlogi predavatelja. Ker sva se osebno spoznala in se občasno tudi pogovarjala, mi je nehal iti na živce, neke posebne simpatije pa do njega še vedno nisem čutil.

Leta 2012 me je poklica prijatelj Matej in me vprašal, če greva skupaj na brezplačen seminar v Celje, ki ga organizira Smiljan Mori. Ker sem se z Matejem dobro razumel in mi je bilo druženje z njim v veselje, sem se odločil da grem z njim. Matej je bil že od nekdaj navdušen nad Smiljanom. V srednji šoli so ga celo klicali Smiljan Mori.

Na seminarjih imam vedno navado, da se usedem v prvo vrsto. Namreč v šoli sem vedno sedel v zadnji vrsti in se to ni obneslo. Tako, da sva se tudi takrat z Matejem usedla v prvo vrsto in za nagrado, ker sva se usedla v prvo vrsto, dobila brezplačno vstopnico za celodnevni seminar v Mariboru.

Spomnim se, da sva bila z Matejem dogovorjena, da greva ravno tisti vikend, ko je bil ta seminar, za katerega sva dobila vstopnice, plezati v Paklenico. Matej je plezanje zaradi seminarja odpovedal in sem bil zaradi tega kar pošteno jezen na njega. Ker za plezanje potrebuješ še nekoga, ki ga jaz nisem imel, sem se odločil, da grem tudi jaz na ta seminar.

Na tem seminarju me je Smiljan Mori prepričal, da je oseba, ki o poslu res veliko ve in da se lahko od njega veliko naučim. Poleg tega, da sem se na seminarju veliko naučil, sem ob njem spoznal še eno super punco, s katero sva še danes zelo dobra prijatelja.

Naslednjič sva se s Smiljanom srečala na seminarju meni zelo ljube predavateljice Dragice Korenjak v Mariboru. Takrat sem Dragici pomagal oglaševati njen brezplačen seminar, na katerega je preko mene prišla 101 oseba. To je Dragica tudi povedala na odru in me poklicala na oder, da povem par besed. O tem sem pisal v članku na http://www.tomazgorec.si/pozitivne-misli. To, da sem na seminar od Dragice Korenjak pripeljal kar 101 osebo, je verjetno prepričalo Smiljana Morija, da se z mano izplača sodelovati in me je par dni kasneje kontaktiral, če bi mu pomagal oglaševati en njegov brezplačen seminar. Seveda sem privolil.

Kasneje me je povabil, če bi kot gostujoči predavatelj predaval na njegovem seminarju Mentor to millions. Seveda sem ponudbo z veseljem sprejel. Kasneje sem postal reden predavatelj na Smiljanovih seminarjih Mentor to millions. Na seminar nisem prišel samo predavati, ampak sem bil na njemu prisoten vse tri dni. Na teh seminarjih sem se naučil ogromno. Moje storitve znam prodati za bistveno višjo ceno. Dosegel sem to, da me stranke bolj cenijo,… In postal sem veliko bolj samozavestna oseba. Odkar hodim na Smiljanove seminarje, mi ni popolnoma nič mar, kaj mislijo in rečejo drugi. Ne samo, da mi ni mar, ampak sem celo vesel, če kje slišim, da ima kdo kaj za povedati čez mene.  Poleg tega sem spoznal zelo veliko oseb, s katerimi danes poslovno sodelujem, z nekaterimi pa sem celo postal dober prijatelj.

Smiljanov seminar Mentor to millions iskreno priporočam vsakemu podjetniku in tistemu, ki razmišlja, da bi postal podjetnik. Tudi vsem tistim, ki razmišljate, da bi napisali knjigo, postali predavatelj,…

Tisti, ki me malo bolje osebno poznajo, vedo da nisem ‘nakladač’ in da ni denarja na tem svetu za katerega, bi bil pripravljen pohvaliti nekaj, kar mi ni všeč. Tako, da verjemite mi, da Smiljanov seminar ne bi pohvalil, če mi res ne bi bil top.

V kvaliteto seminarjev in delavnic, ki jih ima Smiljan Mori sem tako zelo prepričan, da sem parim prijateljem, ki jim gre Smiljan Mori na živce rekel, da v primeru, da gredo na seminar in če z njim ne bodo zadovoljni, jim jaz plačam seminar in njihov čas, ki ga bodo ‘zapravili’ na seminarju. Ena od teh oseb je moja sestra. Spomnim se, da me je tisto soboto, ko sem bil na seminarju v Mariboru, klicala in me vprašala kje sem. Rekel sem, da v Mariboru na seminarju od Smiljana Morija. ‘Si pa res čist v kurcu, da moraš hodit na seminarje od Smiljana Morija’, je bil njen odgovor.

Ko mi sedaj kdo reče, da mu gre Smiljan Mori na živce, mu rečem, naj gre enkrat na en njegov seminar in naj potem pove svoje mnenje.

Včasih mi tudi kdo reče, da mi je Smiljan Mori ‘opral’ možgane. Običajno kakšen tak, ki v življenju ni nič ustvaril. Take osebe vprašam, če se mu jaz, glede na to, da sem kar nekaj ustvaril v življenju, res zdim tako zelo neumen, da bi mi lahko nekdo opral možgane?  Na Smiljanove Seminarje hodijo podjetniki, katerih premoženje se meri v več milijonov evrov. Mislite, da so ti ljudje res tako zelo neumni, da jih nekdo ‘nateguje’?

Marca bo imel Smiljan Mori spet 3 dnevni vikend seminar Mentor to millions v Laškem. Tudi tokrat bom gostujoči predavatelj in se tega že zelo veselim. Kaj vse boste izvedeli na seminarju, si lahko preberete na http://www.mentor2millionsacademy.com/slo_m2m_vsl. Kljub temu, da cena seminarja ni nizka, sem prepričan, da sem vam izplača priti.

Tale članek nisem napisal zato, da bi reklamiral Smiljanov seminar. Napisal sem ga, ker sem bil ravno pri volji za pisanje in se mi je zdelo, da bo zanimiv za bralce mojega bloga. Verjemite mi, da za oglaševanje seminarja ne dobim nobene provizije. V poslu nikoli ne lažem! Pa ne zato, ker bi se imel za nekega hudega ‘poštenakarja’, ampak zato, ker vem da ima laž kratke noge in da se v poslu izplača biti pošten.

Naj se na koncu članka še zahvalim prijatelju Mateju, ki me je leta 2012 ‘zaj…..’, da ni hotel iti z mano plezati v Paklenico. Če bi šel, vprašanje, kako bi se vse skupaj obrnilo. Mogoče ne bi sodeloval s Smiljanom, kot sodelujem, kar bi bila velika škoda.
2 komentarja na “Smiljan Mori mi gre na živce”

  • srečka:

    hvala za članek…nasmejala sem se iz srca, ker je tudi meni šel na živce…prepoznala sem tudi svoja prepričanja o denarju in na splošno o obilju. Spremljam ga še naprej:)

    Srečka

  • marieeve:

    S komentarjem v bistvu nimam nobene težave. Vsi primeri niso enoznačni, ni v vsaki situaciji jasno, kaj bi bilo za otroka najboljše pa tudi če narediš tisto, kar misliš, da je najboljše, mogoče na otroka ne bo vplivalo tako, kot si želiš in bo mogoče ukrep kontraproduktiven. S temi jasnimi primeri sem želela le poudariti, da to, da vsaka mama najbolje ve za svojega otroka” v debati, kaj je boljše in kaj je slabše, ne bi smelo biti uporabljano kot argument, ker kot tak nima nobenega smisla. Tudi jaz se sicer trudim, da ne sodim, se pa pri mrazu in prepihu tudi zna nehati. Je konec koncev vseeno dokazano, da je sladkor posredno vzrok veliko več kroničnih bolezni in v končni fazi tudi smrti, kot prepih, ki je od celega sveta samo na Balkanu opredeljen kot smrtno nevaren. 😀

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Smiljan Mori mi gre na živce
5 (100%) 4 votes