Študentsko delo, ki ga lahko opravljate kar od doma


študentsko delo

V podjetju Gorec d.o.o. nudimo študentsko delo, ki ga boste lahko opravljali kar od doma. To študentsko delo obsega pisanje različno dolgih člankov, ki jih potrebujemo za namene SEO optimizacije spletnih strani. V kolikor imate radi pisanje in bi s svojim hobijem radi še nekaj dodatnega zaslužili, si v nadaljevanju preberite podrobnejši opis dela, ki ga ponujamo. V kolikor se boste našli v napisanem, izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite vašo prijavo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kakšne članke dejansko potrebujemo?

 • Za to študentsko delo potrebujemo pisce za pisanje tako imenovanih SEO člankov, ki obsegajo nekje okoli 300 besed. Gre za enostavnejše članke, ki jih lahko piše praktično vsak, ki le ima nekaj volje za pisanje. V kolikor znate pisati dobre članke tudi v hrvaškem in/ali italijanskem jeziku, bo to prav tako zelo dobrodošlo (ni pa to pogoj).
 • Potrebujemo pa tudi nekoliko daljše in kvalitetnejše članke dolžine nekje med 600 in 1000 besed. Gre za članke z najrazličnejših področij, ti članki pa morajo biti napisani bistveno bolj kvalitetno. Gre za članke, ki jih bo v prihodnje prebralo kar nekaj ljudi, zato je pomembno, da nekoliko bolje opišejo določeno temo in podajo nekaj več uporabnih informacij.

Kako lahko opravljate to delo?

Opisano delo lahko opravljate od doma ali pa na sedežu našega podjetja v Trebnjem. Delo boste vedno opravljali v tesnem sodelovanju z ekipo našega podjetja, ki vam bo podajalo natančna navodila za pripravo posameznih tekstovnih vsebin. Ker ponujamo delo od doma, se od študentov pričakuje delavnost, samoiniciativnost, doslednost in hitro odzivnost.

V kolikor vam je to razpisano študentsko delo všeč in bi se radi prijavili, izpolnite spodnji kontaktni obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali.

 

  Ime in priimek

  Kraj in pošta:

  Datum rojstva:

  Elektronski naslov:

  Telefonska številka:

  Izobrazba:

  Kako dobro pišete? Ste sposobni napisati dober članek? Imate kakšne reference glede vašega pisanja?

  Ste že kdaj uporabljali Wordpress? Znate dodajati vsebino na spletno stran?

  Koliko ur na teden bi lahko opravljali to delo?

  Bi radi še kaj dodali?

  Zadnji prispevki