Tečaj nemščine je prava izbira za vse, ki si želite boljšo karierno pot


tečaj nemščine

Verjetno se vsi strinjamo, da je znanje tujih jezikov velika prednost, ki jo imamo pri izbiri zaposlitve, poslovnem delovanju in ne nazadnje tudi potovanjih. Poleg angleščine, je tečaj nemščine zagotovo odlična izbira tujega jezika na področju, na katerem živimo. Zanimanje za nemški jezik je v zadnjem času precej naraslo, čeprav mu nekateri očitajo strogost in togost, vendar boste zagotovo dosegali večje uspehe v poslovnem svetu, saj je v Sloveniji veliko podjetij, ki imajo sedež v Nemčiji in Avstriji in vedno iščejo kader, ki ima dobro znanje jezika. Na štajerskem pa tudi narašča število oseb, ki se vsakodnevno vozijo v sosednjo Avstrijo, saj so tam za enako delo tudi dvakrat več plačani.

Tečaj nemščine je prava izbira za vse, ki sanjate o mednarodni karieri in danes je postalo učenje veliko enostavnejše, tudi časovno se lahko jezika naučite v enem ali dveh tednih! Več o samem tečaju pa najdete na https://www.karnion.si/tecaj-nemscine/. Pozabite lahko na vse slovarje, knjige ter dolge ure preučevanja jezikovnih zakonitosti! Z metodo Karnion se boste naučili tujega jezika štirikrat hitreje, kot z ostalimi konvencionalnimi metodami. Karnion je ekspresna pot do znanja tujega jezika v alfa stanju, združena s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo. Ta metoda vam omogoča aktivacijo dolgoročnega spomina, obenem pa boste ohranili stanje pozornosti in tečaj nemščine bo veliko enostavnejši, sam jezik bo postal bolj speven in lažji, vaše veselje pa veliko večje, saj boste spoznali, da s pomočjo novih odkritij in sodobnih tehnologij nova znanja postajajo dostopnejša in lažja, kar pa je pomemben dejavnik v času in tempu, v katerem živimo.

Pa poglejmo nekaj dejstev, ki nam bodo pomagala razumeti enostavnost in hkrati učinkovitost metode. Rumena svetloba nam zniža frekvence možganskega valovanja, tako kot nam rdeča svetloba lahko v telesu sproži alarmno reakcijo in s tem aktivira dopamin – stresni hormon. Samo spomnite se na rdečo luč na semaforju. Alfa stanje je tisto stanje, ki nam omogoči, da se nove informacije »vtisnejo« v možgane in s tem je tečaj nemščine opravljen hitro, mi pa imamo znanje, s katerim se lahko samozavestno odpravimo novi zaposlitvi nasproti, ali pa preprosto spakiramo kovčke in odletimo v Berlin.

Učenje bi lahko opredelili kot učenje otroka do 6. leta starosti, povsem naravno, s poslušanjem in ponavljanjem. Poslušanje jezika v alfa stanju vam omogoči, da se vam jezik »vtisne« v spomin in sporazumevanje  postane enostavno. Vendar je bistvo v tem, da je poslušanje aktivno in s tem predstavlja bližnjico do znanja.

Dnevno boste v štirih šolskih urah dosegli pravi akumulacijski efekt in v samo treh tednih boste naredili zares ogromen napredek pri tečaju nemščine in seveda pri vsakodnevni komunikaciji. Učenje poteka individualno, najmanj štiri in največ osem šolskih ur na dan, odvisno od želje posameznika ter seveda časovnih zmožnosti. Lahko se celo odločite za »vikend tečaj«, kjer samo v enem vikendu osvojite dovolj napredno znanje tujega jezika.

Seveda si lahko izberete kakšen drugi tuj jezik, a mi smo se danes osredotočili na tečaj nemščine. Poleg uporabnosti želimo tudi razbiti mit o tem, da je nemščina težak in grd jezik.  Za nemščino se nekateri radi pošalijo, da je podobna vsem znanim in priljubljenim lego kockam, namreč, ko se naučiš besede, jih lahko samo zlagaš, prav tako, kot lego kocke. A šalo na stran, dejstvo je, da je učenje tujega jezika z individualnim pristopom v alfa stanju z najsodobnejšo tehnologijo in znanstvenimi dognanji najlažja in tudi najhitrejša pot do znanja.

Ste vedeli, da je bila nemščina leta med letom 1984 in 1990 uradni jezik celo v Namibiji ? Če ste še vedno v dvomih glede izbire jezika vam lahko zaupamo, da je poleg vseh ostalih koristih, o katerih smo že govorili tudi odlična podlaga za ostale germanske jezike. Tečaj nemščine je zagotovo prava izbira, če nameravate obiskati  Nemčijo, Avstrijo, Liechenstein, Švico, Belgijo, Luksenbourg in celo Južno Tirolsko v Italiji. Prav tako je nemščina bolj uporabna od angleščine tudi na Madžarskem. Z gotovostjo lahko trdimo, da je nemški jezik najbolj razširjen jezik v Evropski uniji, pa tudi v svetovnem merilu glede na število govorcev zavzema visoko mesto.

Slovenija ima odlične poslovne odnose z nemško govorečimi državami, zato vam znanje tega jezika lahko odpre marsikatera vrata pri bivanju v tujini oziroma delu pri največjih svetovnih koncernih v Sloveniji ali izven njenih meja. Prav tako je znanje jezika osnova za uspešen študij v teh državah in bodočim študentom bo zagotovo tečaj nemščine prišel še kako prav.

Holistični center Karnion je zagotovo prava izbira za učenje tujega jezika, saj boste poleg novega znanja pridobili še veliko več. Edinstvena metoda ima tudi stranske učinke – antistresni program z rumeno svetlobo poskrbi, da se v organizem sproščajo endorfini in serotonini , ti pa poskrbijo, da se stresni hormoni ( adrenalin in kortizol) izločajo iz organizma. Rumena svetloba ima podoben učinek kot sočna svetloba, sonce pa kot vemo, je vir življenja. Z medicinskimi pripomočki, ki jih uporabljajo pri metodi se vam v štirideseturnem tečaju stres zmanjša za 60%.  Torej, ste se odločili za tečaj nemščine ?

Recent Posts