Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Ostanite povezani s svetom, kjerkoli že ste!

Življenja brez pametnih telefonov in drugih mobilnih naprav si dandanes enostavno ne moremo več predstavljati. Današnji telefoni namreč niso le telefoni, temveč nam skupaj z ostalimi napravami, omogočajo, da v katerem koli trenutku, kjer koli že smo, ostanemo povezani z ljudmi od blizu in daleč.

Svet danes ni več razdeljen na različne koščke, ki med seboj le stežka ohranjajo stik, temveč je postal globalna vas. To pomeni, da se lahko kjer koli in kadar koli povežemo z drugim koncem sveta in spoznavamo tamkajšnjo kulturo, znamenitosti in ljudi, ali pa le s prijateljem oziroma prijateljico pokramljamo o vsakdanjih doživetjih. Vse to nam je omogočila tehnologija.

Opazimo lahko, da so cene vse od prvih telefonov pa do danes precej narasle. A ta porast cen se ni zgodil kar tako. Višje cene so posledica tega, da nam pametni telefoni ponujajo čedalje več. Začelo se je s preprostimi sredstvi za komuniciranje, danes pa so telefoni postali visoko zmogljivi računalniki, brez katerih ne zmoremo več. Z njimi lahko telefoniramo, ustvarjamo ter gledamo fotografije in videe, poslušamo glasbo, spregovorimo tisočim naenkrat … A vendar so tako majhni, da nam sedejo v dlan.

Čeprav so cene zrasle, je pomembno, da ostanemo v koraku s tehnologijo. Kaj nam ponuja današnja mobilna telefonija?

Stike s prijatelji, družino …

Danes veliko potujemo in pomemben del tega je, da družino in prijatelje obveščamo, da se imamo dobro in da smo na varnem. S pomočjo interneta in brezžičnih povezav lahko to počnemo dokaj poceni, medtem ko bi nas komunikacija med različnimi državami s starejšim mobilnim telefonom stala ogromno denarja.

S pomočjo pametnega telefona lahko svetu v trenutku posredujemo informacijo o tem, kaj trenutno počnemo. To pa lahko storimo na več različnih načinov – lahko napišemo objavo, posnamemo fotografijo ali video. Navajeni smo, da se lahko takoj, ko se nam zgodi kaj zanimivega, povežemo z enim od številnih socialnih omrežij in izkušnjo podelimo s prijatelji, sledilci in tako dalje.

Da ostanemo v stiku s svetom, nam pomaga Telekom Slovenije

Telekom Slovenije ponuja najrazličnejše telefone, ki imajo različne funkcije. Mobilni telefoni v ponudbi, so tako primerni za vse uporabnike. Od tistih, ki si želijo zgolj telefoniranja, do tistih, ki telefon uporabljajo kot dopolnilo računalniku pri delu. Temu primerne so tudi cene. Nekateri telefoni so resnično cenovno dostopni, za druge pa je potrebno plačati nekoliko več, a imajo ti telefoni tudi veliko naprednejše funkcije.

Dandanes so še posebej priljubljeni Samsung telefoni. Tako za poslovne uporabnike, saj jim napredne funkcije omogočajo vodenje posla, komunikacijo s strankami, urejanje spletne strani itd. Kot tudi za zasebne uporabnike, katerim je pomembno imeti dobro barvno globino za ogled spletnih strani in kakovostno kamero za slike in video. Samsung telefoni imajo zmogljive in velike barvne zaslone s katerimi je mogoče uporabljati izjemen fotoaparat tudi do 16M, kar omogoča ostre in jasne slike ter kakovostne video posnetke. Priljubljenemu sprednjemu fotoaparatu, pa je mogoče dodati olepševalni način in svetilko led za boljšo upodobo samega sebe.

Samsungi so izjemno elegantni, v različnih barvah in tako za vse okuse. Vsi modeli so operacijskega sistema Android in vsebujejo meni v slovenskem jeziku. Delujejo z micro ali nano sim kartico in nekteri so zaščiteni s čitalcem prstnih odtisov. Pomembno je to, da pomnilnik Samsunga sega tudi do 32GB in večina vsebuje prostor za dodaten spomin z Micro SD kartico, sedaj tudi do 200GB. Zmogljiv procesor, pa nam omogoča, da vse deluje hitro in tekoče.

In ker je pomembno imeti hitro internetno povezavo, vam Samsungi nudijo mobilni internet LTE z izjemno hitrostjo.

 

Torej, če želite imeti telefon, ki bo popolnoma ustrezal vsem vašim zahtevam, obiščite spletno stran www.telekom.si, kajti vsi Samsungi so v prodaji z vezavo ali brez.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!