Verjetno najboljši SEO seminar


 

Optimizacija spletnih strani – SEO je danes velik biznis. Seveda samo za tiste, ki zadevo obvladajo.

Če hočeš biti na področju SEO (optimizacija spletnih strani) dober, moraš imeti veliko znanja, izkušenj,… in se ves čas izobraževati. Google ves čas spreminja svoj algoritem. Tisto, kar je bilo dobro včeraj, je lahko danes škodljivo,… Treba je delati veliko raziskav,….

Optimizacija spletnih strani je širok pojem! Ugotovit vse ‘trike’ sam je skoraj nemogoče, pa tudi če si kupite vse SEO knjige, študirate SEO bloge, forume,…

Radoš Skrt (lastnik spletne strani Nasvet.com) enkrat letno organizira seminar z naslovom Optimizacija spletnih strani. Radoš Skrt je na področju SEO velik strokovnjak. Zagotovo je eden prvih, ki se je v Sloveniji začel ukvarjati z optimizacijo spletnih strani.

Njegov seminar je poseben po tem, da ne predava samo on, ampak zraven povabi še ostale predavatelje, ki se dobro spoznajo na SEO. Letos bo ta seminar 29. marca. Poleg Radoša, bomo na seminarju predavali še Uroš Okorn (Dominatus), Miha Lavtar (Optiweb) in moja malenkost.

Vse informacije o seminarju najdete na http://seminarji.nasvet.com/optimizacija-spletnih-strani.php.

Če sam nebi bil predavatelj na tem seminarju, bi se ga zagotovo udeležil! Tudi, če bi bila cena 50% višja. Poleg tega, pa vam Radoš nudi 100% garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da z seminarjem niste zadovoljni, vam vrne denar.

Bralci bloga Zasluzek.org lahko dobijo 20 evrov popusta. To pa tako, da v prijavnici (zeleno polje desno), v polje promocijska koda, vpišejo TG20.

Upam, da se vidimo.

Recent Posts