Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Vhodna vrata in dodatki zanje

vhodna vrata

Vhodna vrata so prvi stik stanovalcev in obiskovalcev s hišo. Vdahnejo ji osebnost in predstavijo zgodbo, ki se skriva za njimi, v notranjosti hiše. Pri izbiri vhodnih vrat je pomembna njihova oblika, nezanemarljivo vlogo pa igra tudi material – oboje naj se ujema s prevladujočim slogom in videzom celotne hiše. Na podlagi tega se odločite bodisi za tradicionalna lesena vrata, ali pa izberite taka, ki izžarevajo trdnost, čvrstost in modernost. Kombinirate lahko različne vrste materialov in izberete vhodna vrata s karakterjem, ki bodo nadgradila celotno podobo vaše hiše. Poleg zunanjega izgleda je pomembno, da so vrata trdna, trpežna, praktična in varna. Izolacijska sposobnost vrat omogoča, da so ta dobro toplotno in zvočno izolirana, seveda pa je potrebno tudi njihovo redno in ustrezno čiščenje in vzdrževanje. Vhodna vrata podjetja Pirnar poleg tega odlikuje še izjemen smisel za estetiko, za katero poskrbijo z najrazličnejšimi prilagodljivimi dodatki za vrata. Te lahko izberete glede na osebne želje in tako dobite vrata, ki bodo ogledalo vašega doma.

Nepogrešljivi dodatki za vhodna vrata

Detajli so tisti, ki štejejo, zato izberite dodatke, ki bodo vašim vhodnim vratom dodali piko na i. Posebej pozorni bodite na naslednje elemente:

  • Kljuka in okovje

Kljuka je prvi stik z vhodnimi vrati, zato naj odraža kvaliteto, estetskost in udobje pri odpiranju. Izberite tako, ki se bo prilegala vaši dlani, hkrati pa bo s svojo elegantnostjo popolno dopolnilo vhodnih vrat. Pomembno je, da kljuka med uporabo ne škripa ali povzroča hrupa, nudi pa varno zapiranje in ima prefinjen dizajn. Izbirate lahko med poliranim aluminijem, brušenim jezklom, steklom ali lesom, da se bo kljuka stilno kar najbolje prilegala vhodnim vratom. Lahko si omislite tudi potezalo, ki je lahko vidno ali nevidno, z vgrajenim napisom, odvisno od vaših potreb in želja. V podjetju Pirnar so vam na voljo tudi vhodna vrata s čitalci prstnih odtisov, s pomočjo katerih boste vi in vaši sostanovalci edini, ki bodo lahko vrata odprli. Ne glede na material, iz katerih so vaša nova vrata, v pestri ponudbi boste našli tudi pravo okovje zase, ki je lahko protivlomno ali protipožarno, za najboljšo izkušnjo vašega bivanja.

  • Steklene površine

Del vhodnih vrat so tudi steklene površine v obliki obsvetlobe, ki razsvetli preddverje z dnevno svetlobo in ustvari vtis prijetne domačnosti. Skozi vhodna vrata lahko v prostor spustite več ali manj sončne svetlobe, ali pa se odločite za vrata brez obsvetlob, če vam je ljubši občutek trdnosti in varnosti. Trenutni trend predstavlja satinirano steklo, pri katerem je iz zunanje strani viden le obris človeka na notranji strani stekla. Steklene površine vratom dodajo edinstven čar, jih naredijo privlačne in pritegnejo poglede mimoidočih. Izbirate lahko med različnimi oblikami in velikostmi steklenih površin, nadgradnjo obsvetlob pa predstavljajo še različni vzorci v steklu, ki povzročijo, da svetloba v prostor pada na različne načine in tako še dodatno poudari izgled vrat.

  • Osvetlitev

Vhodna vrata so lahko obogatena z vgrajeno osvetlitvijo, kar jim doda pridih čarobnosti in mogočnosti. Seveda je osvetlitev koristna tudi iz povsem praktičnega vidika, saj omogoča lažje in enostavnejše vstopanje v hišo v nočnem času. Svetloba okoli vhodnih vrat ponoči le še poudari vtis trdnega in bolj prepričljivega vhoda ter pričara zanimivo igro svetlobe in senc. Bogata svetlobna dekoracija vratnih kril, prefinjeno osvetljeno potezalo ali osvetljen prag bodo tudi v nočnem času vaša vhodna vrata dvignili iz povprečja.

Inovativno oblikovana in večkrat nagrajena vhodna vrata podjetja Pirnar bodo pritegnila pozornost lastnikov in obiskovalcev. Ročna izdelava in ročno obdelane površine ter občutek za detajle so tisti, ki prepričajo vsakega kupca. Seveda pa ni pravih vhodnih vrat brez kvalitetnih dodatkov, zato tudi vi pri izbiri ne pozabite na kljuke, elegantna potezala, skrite bralnike prstnih odtisov, magične obsvetlobne površine ali skrivnostno zunanjo osvetlitev. Dodatki so tisti, ki poudarijo končni izgled vrat in s tem tudi celotno hišo spremenijo v moderen dom.

 
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!