Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Vikend seminar na temo zaslužek na internetu

Vse tiste, ki jih zanima zaslužek na internetu, vabim na dvo dnevni vikend seminar, ki ga organizira Spletna Akademija.

Poleg mene, bodo na seminarju predavali še Petra Škarja, Tadej Bevc in Andraž Jereb. Program je zanimiv in ga najdete na http://spletna-akademija.si/seminar-program.

Zaslužek na internetu - Vikend seminar

Cena seminarja je več kot ugodna. Redna cena dvo dnevnega seminarja je 32 € + ddv (skupaj 39,04 €). Lahko pa izkoristite 50% popust in je cena samo 16€ + ddv (skupaj 19,50 €). Če želite 50% popusta, kliknite na http://spletna-akademija.si/webinar-kako-zasluziti-z-bloganjem-posnetek.

Vsi, ki boste prišli na seminar, boste dobili še dve darili. Prvo darilo je knjiga Ameriški miljonarji so spregovorili, katere je avtorica Petra Škarja. Vrednost knjige je 8,5 €. Drugo darilo je video program Kako izdelati spletno stran, ki je koristen za vse, ki jih zanima zaslužek na internetu.

Moje osebno mnenje je, da takega seminarja ne smeš zamuditi. Za moj del predavanja, vam lahko garantiram da bo zanimiv. Prav tako sem prepričan, da bo tudi Petra Škarja odlično opravila svoje delo. Na predavanjih, kjer bi predaval Tadej Bevc in Andraž Jereb žal še nisem bil in njihovega predavanja ne morem komentirati. Glede na to, da je Tadej Bevc (skoraj arhitekt po izobrazbi) med organizatorji tega dogodka, sem skoraj prepričan, da bo dobro opravil svojo nalogo.

Poleg vsega se tudi veselim druženja z ljudmi, ki jih zanima zaslužek na internetu. Namreč vedno izveš kaj novega.

Se vidimo v soboto! 🙂
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!