Virusi Slovenije je motivacijska knjiga, ki vam bo pomagala premagati vaše izgovore


 Virusi Slovenije

Virusi Slovenije je tanka knjižica, iz katere se boste veliko naučili. Dokler jo ne preberemo, se še sami ne zavedamo koliko izgovorov imamo ljudje in koliko nas ti izgovori ovirajo na poti k uspehu in sreči v življenju.

Avtorica knjige Virusi Slovenije je Petra Škarja, katera je v zelo kratkem času izdala štiri knjige. Fascinantno je to, da je mlada slovenska pisateljica Petra Škarja v treh letih prodala kar 20.000 izvodov svojih knjig. Najbolje se je prodajala njena knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili. Prodala je že več kot 12.000 izvodov. Menim, da noben slovenski pisatelj ne proda toliko knjig, v tako kratkem času.

Sam sem knjigo Virusi Slovenije prebral eno nedeljsko popoldne. Kljub temu, da je vsebina preprosta, me je popolnoma navdušila. Petra si zasluži čestitke, da se je upala brez dlake na jeziku povedati kakšne neumne izgovore uporabljamo Slovenci, samo da nam ni treba iti v akcijo. Kot sem rekel, je knjiga preprosta, vendar ima močno sporočilo

V knjigi Petra opisuje izgovore. Ona temu pravi virusi, ki jih imamo Slovenci. Virus, s katerim se jaz največ srečujem je, Ah, to je predaleč (3. poglavje, stran 24).

V zadnjem času imamo v Trebnjem veliko seminarjev. Med njimi je zelo veliko brezplačnih, za katere je veliko zanimanje in so običajno tudi polno zasedeni. Kljub temu, da so brezplačni seminarji priložnost, ki je ne smete zamuditi, dobim veliko elektronske pošte v kateri me ljudje sprašujejo, če bo seminar kje bližje Ljubljani. Naj razložim, da je Trebnje samo 30 minut iz Ljubljane. Včasih prideš prej iz Ljubljane v Trebnje, kot pa iz enega konca Ljubljane na drugega. Poleg tega, v Trebnjem ne zaračunavamo parkirnine.

Drugi zanimiv virus, ki ga Petra omenja v knjigi Virusi Slovenije je, Kaj bodo pa ljudje rekli. Slovenci se vse preveč oziramo na to, kaj bodo drugi rekli. Tisti, ki je samozavesten in ki verjame vase, ga zelo malo moti, kaj si drugi mislijo.

Mene je knjižica tako navdušila, da sem se odločil, da jih bom od Petre kupil večjo količino za poslovna darila, ki jih bom za novo leto podarjal svojim strankam. Nekaj jih bom podaril tudi bralcem bloga Zasluzek.org.

Knjigo Virusi Slovenije lahko naročite na www.petraskarja.com/izdelki/virusi-slovenije. Knjiga ima 83 strani in stane samo 7,70 evra.

 

Recent Posts