Prijavi se na brezplačen webinar: Najpogostejše napake, ki vaši spletni strani preprečujejo visoke uvrstitve na Googlu


Vas zanima, katere so najpogostejše napake, ki vaši spletni strani preprečujejo boljšo uvrstitev na Googlu?

Če želite, da se bo vaša spletna stran uvrščala na top pozicije na Googlu, morate najprej odpraviti vse napake, ki jih delate v zvezi z vašo spletno stranjo. Mogoče samo ena majhna napakica preprečuje vaši spletni strani, da se ne uvršča bistveno bolje.

V kolikor želite, da bi se vaša spletna stran uvrščala višje na Googlu, vas vabim, da se mi pridružite na brezplačnem webinarju, kjer bomo obdelali najpogostejše napake, ki spletni strani preprečujejo visoko uvrstitev na Googlu. Povedal bom tudi, kako te napake odpravimo in na koncu dodal še nekaj dobrih nasvetov, kaj morate narediti, da se bo vaša spletna stran uvrščala višje na Googlu.

Če želite prisostvovati brezplačnemu webinarju, izpolnite spodnji obrazec. Webinar bom imel v nedeljo, 3. 11. 2019 ob 20. uri. Eno uro pred začetkom webinarja vam bom poslal povezavo, kjer boste webinar lahko spremljali. Na voljo bo tudi posnetek, vendar pa se vam webinar izplača spremljati v živo, ker bom med webinarjem nekomu podaril svojo knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu, o kateri si lahko več preberete na www.optimizacijaspletnihstrani.si/seo-optimizacija.

 

Recent Posts