Seminar: WIN WIN marketing – Petra Škarja in Tomaž Gorec


Petra Škarja

Najboljša zadeva, ki sem jo prebral v zadnjem času, je zagotovo knjiga WIN WIN marketing, katere avtorica je Petra Škarja. V njej Petra opisuje svoje konkretne primere iz prakse, kako je našla inovativne načine za sodelovanje z drugimi. Sodelovanje je vedno temeljilo na tem, da sta imeli obe strani korist in da je bilo za obe strani popolnoma brezplačno.

S Petro se že dolgo časa osebno poznava in greva tudi večkrat na kavico, kjer se ponavadi pogovarjava o poslu. Petra mi ob kavicah zaupa večino svojih odličnih poslovnih idej, ki jih tudi sam velikokrat uspešno uporabim v praksi. A kljub temu, da vem skoraj vse o njej, je bilo vseeno zelo zanimivo in koristno prebrati njen WIN WIN marketing priročnik. Takoj sem dobil nekaj idej za svoj posel. Nekatere sem takoj uspešno uporabil v praksi, nekaj pa jih še imam v glavi in čakajo na izvedbo takoj, ko bom imel čas.

Naj se še pohvalim, da je Petra v priročniku opisala par uspešnih win win sodelovanj z mano.

Ker je win win marketing zelo zanimiva in koristna tema, sva se s Petro odločila, da na to temo narediva seminar. Oba sva prepričana, da boste lahko udeleženci znanje, ki ga boste dobili na seminarju, takoj uspešno uporabili v praksi.

Seminar je idealen za tiste, ki ne marate prodajati, a vseeno morate nekako prodati. Tisti, ki se kdaj zalotite, da rečete: “Vse bi delal, samo prodajal ne bi.”

Petra Škarja vam bo povedala in razložila konkretne primere najboljših marketinških akcij, ki jih je izvedla v skoraj sedmih letih “brcanja na samostojni poti” in pri katerih so imele koristi vse vpletene strani. Petra pravi, da verjame v tovrstni marketing, ga zagovarja, spodbuja in si želi, da bo to marketing prihodnosti.

Izbrane bodo zgolj top marketinške akcije, za katere je Petra prepričana, da so podane informacije in zamisli resnično neprecenljive!

Petra vam bo povedala tudi:

 • kako je prišla do medijev, velikih podjetij … in z njimi sodelovala
 • kako je “brez imena, vez in poznanstev, financ za marketing …” prodala že več kot 12.000 izvodov knjige
 • kako je izdala knjigo brez začetnih sredstev
 • kako so z 0 evrov investicije z dekleti naredile vseslovensko prepoznavnost dogodka 500 podjetnic
 • kako je prodala več 100 knjig naenkrat
 • kako je hitro gradila prepoznavnosti in baze ljudi

Jaz vam bom povedal:

 • kako uspešno začeti z win win marketingom
 • win win win marketing z Alešem Liscem (2 x win zame, 1 x win za Aleša Lisca)
 • kako s pomočjo win win marketinga in brez prodaje pridemo do najboljših strank
 • kako z win win marketingom uspeti na Facebooku
 • česa ne smete delati, če želite dobro sodelovati z drugimi ljudmi

Na seminarju vam bom ponudil zanimiva win win sodelovanja z mano.

S Petro bova na seminarju izbrala par oseb (tisti, ki bodo želeli), ki se bodo predstavili udeležencem seminarja in jim ponudili svojo win win ponudbo za sodelovanje. Tisti, ki se boste z nama dogovorili za sodelovanje, boste od sodelovanja zagotovo imeli korist, ki bo vredna veliko več kot kotizacija za seminar.

Imeli bomo tudi daljši odmor, kjer bo čas za kavico in mreženje.

Seminar bo v soboto 24.10.2015 v Trebnjem na Obrtniški ulici 22. Pričetek seminarja bo ob 9:00, predvideni konec okoli 13:00.

Kotizacija za seminar je 39 €.

Win Win Marketing

Recent Posts