Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Nudi se odlična zaposlitev, ki jo lahko opravljaš od doma

Bi želeli imeti tako zaposlitev, da bi jo lahko opravljali kar od doma ali od kjer koli drugje bi želeli?

Če vas zanima spletni marketing, potem lahko dobite zanimivo zaposlitev, ki jo nudi Filip Pesek. Filip Pesek je strokovnjak za socialna omrežja, spletni marketing, prodajo na internetu …

Filip Pesek nudi zaposlitev osebi, ki se spozna na:

  • oglaševanje na Facebooku in Instagramu,
  • pisanje prodajnih besedil,
  • prodajo in
  • ki se je pripravljena učiti.

Iz oglasa za zaposlitev, ki ga je Filip Pesek objavil na Facebooku, se da razbrati, da je plača odvisna od doseženih rezultatov. Kolikor poznam Filipovo delo, menim, da je v primeru dobrih rezultatov pripravljen dati dobro plačo. Logično! Nobeno podjetje ni pripravljeno dajati plače nekomu, ki ne dela, ne dosega rezultatov in podjetju ne prinese niti toliko prihodkov, da bi zadostovali za njegovo plačo in vse prispevke, ki ji je podjetje dolžno plačati.

V oglasu za zaposlitev Filip Pesek jasno in brez dlake na jeziku pove, da so njegova pričakovanja od tistega, ki mu bo ponudil zaposlitev visoka! Tako on kot njegove stranke bodo od njega pričakovali konkretne rezultate!

Če sam ne bi imel podjetja, bi se na Filipov oglas takoj odzval in bi mu ponudil, da bi za njega en mesec delal popolnoma brezplačno. Če sem iskren, bi mu bil za delo pri njemu pripravljen še plačati, ker vem da bi dobil ogromno znanja, ki bi mi v prihodnosti lahko zelo koristilo. Vedeti morate, da je znanje s področja spletnega marketinga zelo cenjeno in tudi zelo dobro plačano. V našem podjetju imamo, kljub temu da cene svojih storitev ves čas dražimo, toliko dela, da se ven ne vidimo. Brez težav bi lahko zaposlili vsaj še tri osebe. A pri zaposlovanju sem nekoliko zadržan, ker mi vsak dodaten zaposleni prinaša dodaten stres in zmanjšuje svobodo. Žal nisem podjetnik, ki bi bil sposoben imeti zaposleno večje število ljudi. Sem samo rokodelec, ki mu ni problem delati tudi 18 ur na dan, če je potrebno. V svojem delu uživam in ga ne bi zamenjal za nič na svetu. Rešim vsak problem, naredim stvari, ki se zdijo nemogoče … Priznam, pa da nisem dober vodja in najbrž nikoli ne bom. Zato občudujem in cenim osebe, ki zaposlujejo veliko število ljudi.

Če te zaposlitev pri Filipu Pesku zanima, si preberi njegov oglas na https://www.facebook.com/fpesek/posts/10211851156613873 in se prijavi. Prepričan sem, da če si res želite te zaposlitve, jo boste dobili!
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Nudi se odlična zaposlitev, ki jo lahko opravljaš od doma
5 (100%) 1 vote