Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek

Delo na domu, oziroma delo od kjerkoli.

Delo na domu, oziroma delo od kjer koli.

S spletno stranjo Zasluzek.org, bi rad prišel visoko na Google.si, pod iskalnimi besedami zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek.

Pod vsemi navedenimi besedami sem bil pred časom že na top pozicijah. Pod besedo zaslužek sem bil na Google.si več let na prvem mestu, pod besedo delo na domu pa med prvimi tremi zadetki.

Potem pa je januarja 2013 prišel Google Penguin update, kjer je Google obrnil na glavo pravila za pridobivanja povezav. S tem je spletna stran Zasluzek.org pod iskalnimi pojmi zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek padla na pozicije 50 plus.

Žal se nam, ki se ukvarjamo s internetom, dogajajo take stvari. Pa saj so v vsakem poslu težave. Kmetom nagaja vreme, nekateri morajo veliko investirati v stroje, …

Ko te Google enkrat kaznuje, ta kazen velja kar nekaj časa. Čeprav vse popraviš, še vedno nisi niti približno na tistih pozicijah, kjer si bil prej.

Ker sem v zadnjem letu na spletno stran ves čas dodajal novo vsebino, se mi je v zadnjih mesecih stran spet dvignila na boljše pozicije. Danes ima spletna stran Zasluzek.org na Google.si naslednje pozicije:

 • zaslužek – 7. mesto
 • delo na domu – 15. mesto
 • zaslužek na internetu – 29. mesto

Odločil sem se, da bom naredil en test. Vsaj en teden, mogoče tudi več, bom poizkušal na to stran dodati vsaj en članek. Zanima me, če bo redno dodajanje vsebine pozitivno delovalo na pozicije. Po vseh pravilih bi moralo. Koliko bo vplivalo, pa bomo šele videli. Seveda v tem času ne bom delal ničesar v zvezi s pridobivanjem povezav.
2 komentarja na “Zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek”

 • Sam se ukvarjam že kakih pet let s pridobivanjem boljših pozicij na googlu pa do leta 2014 nisem imel nobenih posebnih težav. Za vsako besedo, ki sem jo moral spraviti na vrh iskalnikov sem uporabil svoje znanje in trdo delo pa sem bil po dveh ali treh mesecih med top zadetki v googlu. Začetek leta 2014 pa polom vsaj 50% mojih spletnih strani mi je začelo izgubljat top pozicije vsaj za 10 do 20 mest nekatere celo več. Nekdo, ki se spozna na ta posel pa točno ve kakšna izguba prometa je na spletni strani, če padeš naprimer iz drugega mesta na dvajseto mesto s tako stranjo skoraj ni več zaslužka na internetu. Ni mi preostalo drugega kot samo testiranje kako do boljše pozicije. Do danes mi je že skoraj uspelo spraviti nekaj spletnih strani blizu prejšnjih rezultatov, ki sem jih imel v preteklosti.
  Po mojih testiranjih lahko rečem, da je pisanje kvalitetne vsebine, ki jo redno dodajamo na spletno stran danes zelo velik plus za Google in pomaga pri izboljšanju pozicij ampak brez pridobivanja povezav vseeno ne gre.

  • Uros:

   Content is the king in onsite seo is a must! Problem pa je, da se vedno vecina ljudi zeli spletno stran za male pare, za male pare pac dobis mal muske. Jasno, izjema potrjuje pravilo. 😉

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!