4028,40 € sem zaslužil s tem, da sem dvakrat poslal mail


 

Ravnokar je minilo dve leti odkar delam affiliate za zmenkarije. V bistvu ne morem reči, da to delam dve leti, ker v teh dveh letih nisem imel drugega dela, kot da dvakrat pošljem mailing, kar mi je vse skupaj vzelo manj kot eno uro časa. Zaslužek, ki smo ga ustvaril v teh dveh letih, pa je bil 4028,40 evrov.

Pred dvema letoma so me kontaktirali od ene spletne strani za zmenkarije. Vpršali so me, če bi bil pripravljen iz naše spletne strani www.zmenkarije.org, povabiti obiskovalce na njihovo spletno stran. Naš zaslužek pa bi bila 55% provizija od vseh plačil, ki bi jih naredili tisti, ki smo jih mi preusmerili na njihovo stran. Tukaj je treba povdariti, da nam pripada doživljenska provizija od osebe, ki smo jo mi pripeljali na njihovo stran in jim plačuje članarino. Torej, če nekdo tri leta plačuje članarino, mi vsa tri leta dobivamo 55% provizijo.

Naša spletna stran Zmankarije.org obstaja že več kot 9 let. Včasih je bila to zelo obiskana spletna stran, potem pa je prišel Facebook, MySpace,.. in cel kup drugih strani za zmenkarije in obiskanost je počasi upadala. Tudi mi smo se zaradi drugih projektov malo premalo trudili z stranjo,.. Imamo pa na strani več kot 60.000 registriranih uporabnikov, od katerih imamo dovoljenje, da jim občasno pošljemo reklamno sporočilo. Da smo zaslužili 4028,40 evrov smo naredili samo to, da smo dvakrat poslali mail vsem registriranim uporabnikom.

Če bi želeli tudi vi delati na njihovem partnerskem programu se registrirajte tukaj. Če se boste registrirali preko te povezave, bom jaz vaš skrbnik in vam bom pomagal, da ustvarjate zaslužek na ta način. Zaradi tega, bo meni pripadalo 10% od vsega prometa, ki ga boste naredili vi. To ne pomeni, da boste vi dobili kaj manj plačano! Vi v vsakem primeru dobite 55% od ustvarjenega prometa.

Če se boste registrirali, vam bomo pomagali narediti landing page, ki bo isti ali podoben našemu. Našega najdete tukaj.

Za vse, ki boste želeli delati na tem affiliate programu, bom napisal navodila, kjer boste našli par predlogov kako začeti.

* Na zgornji sliki vidite koliko (3.275,20 €)  smo zaslužili od 1. januarja 2012 pa do danes. Ker so pred kratkim spremenili vmesnik, ni možno videti podatka za zaslužek v letu 2011. Mi smo v novembru in decembru leta 2011 ustvarili zaslužek v višini 753,20 €.

 

 

Recent Posts