Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačna delavnica Skrivnost – Aleksander Šinigoj

Aleksander Šinigoj

Če bi mene nekdo pred petimi leti povabil na podobno delavnico, kot vas sedaj vabim jaz, bi si zagotovo mislili, da je ta oseba v neki ‘sekti’ in nujno potrebuje strokovno pomoč.

Čeprav sem že pred petimi leti veliko bral in hodil na seminarje, sem bil do stvari, ki jih nisem mogel prijeti, videti ali slišati zelo skeptičen.

Pred približno petimi leti sem bral knjigo, v kateri je bil velikokrat omenjen NLP (nevrolingvistično programiranje). Nad NLP-jem sem se takoj navdušil in tako tudi prvič prišel v stik z Aleksandrom Šinigojem, ko sem šel na njegovo NLP delavnico.

Čez nekaj časa sem dobil od Mastermaind Akademije (lastnik je Aleksander Šinigoj) vabilo na brezplačno delavnico Skrivnost (zakon privlačnosti). Priznam, da sem se je udeležil predvsem zato, ker je bila brezplačna. Nisem niti dobro vedel o čem točno bo govora. Seveda je bil razlog za udeležbo tudi to, da sem Aleksandra že poslušal na NLP delavnici in sem vedel, da je odličen predavatelj.

Delavnica Skrivnost je bila odlična in me je tako navdušila, da sem se prijavil še na dvo dnevno delavnico, ki je bila tudi odlična.

Kljub temu, da sem bil na dveh delavnicah, katerih tema je bila zakon privlačnosti, v teorijo zakona privlačnosti, ki govori o nekih energijah in vesolju zaenkrat še ne verjamem. Verjamem pa, da zakon privlačnosti v praksi deluje in da je vse kar pravijo res, vendar jaz mislim, da to nima veze z nekimi energijami iz vesolja, temveč je to čisto običajna človeška psihologija. Na primer, če je človek pozitiven, mu bo šlo v življenju boljše, bo bolj zdrav, bolj uspešen,.. Teorija zakona privlačnosti bi rekla, da je to zato, ker v vesolje oddajamo pozitivno energijo, nam vesolje vrača še več pozitivne energije in rezultat tega je, da nam gre bolje, smo bolj srečni,… Verjamem, da v kolikor je človek pozitiven, mu bo šlo bolje na vseh področjih, vendar ne zaradi energije iz vesolja temveč zato, ker človeški možgani pač tako delujejo.

Pred časom sem mojemu prijatelju povedal mojo teorijo o zakonu privlačnosti. Povedal sem mu, da verjamem v vse posledice zakona privlačnosti, vendar ne verjamem v energijo, o kateri je toliko govora. Prijatelj, ki je zelo izobražena oseba, mi je na to odgovoril:”Če bi ti več vedel o fiziki in matematiki, bi tudi v te energije verjel.”

Prijateljeva izjava mi je dala misliti, tako da od takrat naprej nobene stvari ne zavračam, če jo ne poznam dovolj dobro.

Prepričan sem, da je delavnica Skrivnost, ki jo bo vodil Aleksander Šinigoj primerna in koristna prav za vsakega posameznika. Ni pomembno ali verjame v zakon privlačnosti ali ne. Vsak, ki bo prišel na delavnico bo zagotovo dobil znanja, ki mu bodo pomagala v življenju. V to sem tako zelo prepričan, da v primeru, če kdo z delavnico ne bo zadovoljen, mu podarim eno uro svetovanja s področja optimizacije spletnih strani.

Ponosen sem, da bo Aleksander že drugič imel delavnico v Trebnjem. Prva delavnica je bila 20.10.2015. Prijav je bilo toliko, da smo delavnico napolnili v treh dneh. Žal pa vsi prijavljeni niste prišli na delavnico, tako da je nekaj mest ostalo praznih. Tri osebe so me na dan delavnice klicale, če lahko zraven pripeljejo še enega, pa sem kljub temu, da so to bili moji dobri prijatelji reči ne. Tako, da tokrat vas res lepo prosim, da če se prijavite na delavnico, da pridete, če pride res kaj vmes, pa mi to sporočite, da bomo dali prostor nekomu drugemu, ki bi tudi rad prišel na delavnico.

Prostor, ki ga imamo na voljo nam dopušča, da na delavnico sprejmemo maksimalno 50 udeležencev.

Včasih so se ljudje hodili v Africo (v objektu, kjer imamo predavalnico je bila včasih diskoteka Africa) zabavati, danes pa izobraževati. V diskoteki je bilo zabavno, sedaj na izobraževanjih pa koristno.

Brezplačna delavnica Skrivnost bo v četrtek 17. 12. 2015 na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Delavnica se bo začela ob 16:30, končala pa ob 20:30.

Zakon privlačnosti

 

 
En komentar na “Brezplačna delavnica Skrivnost – Aleksander Šinigoj”

  • Stojan:

    Brezplačna delavnica Skrivnost bo v četrtek 17. 12. 2015 na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Delavnica se bo začela ob 16:30, končala pa ob 20:30.

    bi šel, samo je predaleč, ali bo še kakšna delavnica bliže mariboru.

    lp
    stojan

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačna delavnica Skrivnost – Aleksander Šinigoj
5 (100%) 1 vote