Brezplačni seminar: Facebook, kako zaslužiti na internetu in predstavitev knjige V iskanju ljubezni


To je seminar, ki ga ne smete zamuditi! Na seminarju boste izvedeli veliko koristnih informacij na temo Facebook-a in kako zaslužiti na internetu. Poleg teh dveh tem, bomo imeli tudi prestavitev knjige z naslovom V iskanju ljubezniOpens in a new tab., ki jo bo predstavila avtorica Renata Keković. Na seminarju se nam bo pridružila še Petra Škarja, ki nam bo povedala nekaj stvari o svoji uspešni poslovni poti.

Seminar bo potekal v Ljubljani (G Design Hotel – Tržaška cesta 330) in bo na voljo v dveh terminih. Prvi termin bo četrtek 5.4. s pričetkom ob 17:30, drugi termin pa bo v petek 6.4. s pričetkom ob 9:30. Na vsak termin lahko sprejmemo maksimalno 50 udeležencev. Glede na to, da je seminar brezplačen, pričakujemo, da bo hitro zaseden. Torej pohitite s prijavo.

Program seminarja:

Kako zaslužiti na internetu – Tomaž Gorec

Osebno sem prepričan, da lahko prav vsak posameznik najde svojo priložnost na internetu. Na mojem predavanju vam bom tudi povedal, kako je 17 letni fant našel svojo priložnost na internetu. Ideja se mu je porodila na osnovi obiska mojih dveh seminarjev (Facebook in Optimizacija spletnih strani), ki jih je obiskal letos januarja. Omenjeni 17 letnik je res lahko vzor marsikomu. Več vam povem na seminarju.

Predstavil vam bom zanimiv projekt, ki smo se ga v sodelovanju še z eno osebo lotili pred kratkim in že ustvarja dobre prihodke in zaslužek. To je projekt Montažne hiše, ki si ga lahko ogledate na https://www.montažnehiše.com. Izvedeti več o tem projektu vam bo zanimivo, ker lahko sami začnete s kakšnim podobnim projektom. Na voljo jih je veliko! Naj jih naštejem samo nekaj: pvc okna, toplotne črpalke, notranja oprema, mizarstvo, kopalnice, kuhinje, dnevne sobe, sedežne garniture, sončne elektrarne, zobozdravstvo, ultrazvok, laserska operaciji oči, urejanje okolice, apartmaji, hoteli, turistične kmetije,…. Če bi si vzel 15 minut časa, bi lahko naštel vsaj še 20 zanimivih podobnih projektov, kot je naš za montažne hiše.

Na predavanju vam bom povedal tudi kako zaslužiti s pisanjem bloga, kako brezplačno potovati, se super imeti in s tem še zaslužiti. Prepričan sem, da vam bom dal kar nekaj idej, kaj bi lahko delali!

Predstavitev knjige O iskanju ljubezni – Renata Keković

Renata Keković bo na seminarju predstavila svojo težko življenjsko zgodbo na osnovi katere je napisala knjigo z naslovom V iskanju ljubezni.

Kljub temu, da je bila Renata manekenka in je imela veliko oboževalcev, je vedno izbirala napačne moške, ki so jo poniževali, varali in pretepali. Njena zgodba je zanimiva in poučna tako za ženske kot za moške. Zagotovo jo je vredno slišati!

Preberite si odlomek z naslovom Kako sem komaj ušla fantu, ki me je davil, ki ga najdete na https://www.spletnaknjigarna.si/kako-sem-komaj-usla-fantu-ki-me-je-davil.

Kako napisati 5 bestselerjev in prodati avtorske pravice na Kitajsko – Petra Škarja

Renata je v svoji knjigi zapisala, da je bila Petra ŠkarjaOpens in a new tab. njena mentorica, ki jo je naučila ogromno stvari in, da je ona najbolj zaslužna zato, da je napisala knjigo.

Petra nam bo na seminarju povedala kako ji je uspelo napisati 5 bestsellerjev in prodati avtorske pravice ene knjige na Kitajsko.

Facebook za osebno in poslovno rabo – Tomaž Gorec

Na seminarju vam bom povedal, kako lahko s pomočjo Facebooka zasluži prav vsak posameznik, ki ima voljo do dela in je samo malo iznajdljiv. Prav tako bom povedal, kako lahko podjetja s pomočjo Facebook-a prodajo več svojih izdelkov in storitev, brez da bi za oglaševanje zapravili goro denarja. V bistvu bo moje predavanje skrajšana verzija mojega plačljivega seminarja o Facebooku, ki stane 111 evrov. Več o seminarju si lahko preberete na https://www.zasluzek.org/facebook-oglasevanje.

Obvezno preberite!
Glede na to, da pričakujemo, da bosta oba termina polno zasedena, je obvezna predhodna prijava (izpolnitev zgornjega obrazca).
Na seminar pridite vsaj 10 minut prej, da se v miru registrirate in izberete svoj sedež.
V primeru, da se prijavite in kasneje ugotovite, da ne boste mogli priti na seminar, nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem. Tako boste svoj sedež odstopili nekomu drugemu, v nasprotnem primeru pa bo sedež ostal prazen!

Zadnji prispevki