Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Seminar: Optimizacija spletnih strani

 

SEO seminar

Vas zanima kako s svojo spletno stranjo priti do top pozicij na Googlu? Pridite na 6 urni seminar Optimizacija spletnih strani, kjer boste izvedeli zelo veliko na to temo. Znanje, ki ga boste dobili na seminarju, boste lahko takoj uporabili v praksi in rezultati bodo vidni zelo kmalu.

Za koga vse je seminar primeren

 • Za vse podjetnike, ki bi želeli prodati več svojih izdelkov ali storitev? Če boste s svojo spletno stranjo prišli na prvo stran Googla pod iskanimi pojmi, ki so povezani z vašimi izdelki ali storitvijo, boste prodali veliko več. Če vaša spletna stran še ni na prvi strani Googla, potem vsak dan izgubljate stranke.
 • Za podjetja, katere dejavnost je izdelava spletnih strani in bi radi svojo dejavnost razširili še na optimizacijo spletnih strani.
 • Za podjetja, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani. Optimizacija spletnih strani je namreč zelo obsežna zadeva in ne obstaja oseba, ki bi o tem vse vedela.  Na tem področju se lehko vedno vsak veliko nauči tudi od drugih, čeprav je strokovnjak na tem področju.
 • Za vse, ki jih zanima delo na domu in zaslužek na internetu. Namreč skoraj vsak posel na internetu vam bo šel veliko bolje, če boste dobro poznali optimizacijo spletnih strani.
 • Za vse tiste, ki nimajo zaposlitve ali iščejo boljšo zaposlitev. Namreč tisti, ki imajo znanje s področja optimizacije spletnih strani, bodo v prihodnosti brez težav dobili dobro plačano zaposlitev.
 • Za vse tiste, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani, pa bi svoj posel radi razširili še na SEO. Namreč optimizacija je dober posel in boste z njim lahko zaslužili veliko več kot z izdelavo spletnih strani. Več o tem si preberite na www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani.
 • Za vse, ki koristite plačljivo Google oglaševanje, pa bi želeli občutno znižati strošek oglaševanja. Plačljivi kliki so vse dražji in bodo v prihodnosti samo še dražji.
 • Za vse, ki pišete blog in bi si radi na svoji spletni strani povečali število obiskovalcev in tako zaslužili več. S poznavanjem optimizacije, si lahko obisk na blogu drastično povečate.
 • Za vse, ki razmišljate, da bi se podali na lastno podjetniško pot, pa še ne veste kaj bi delali. Če vas internet veseli, potem razmislite, da se začnete ukvarjati z optimizacijo.

Zakaj se vam izplača priti na seminar

Na seminar se vam izplača priti zato, ker vas zagotovo lahko naučim, kako priti na top pozicije v Googlu. Ena od referenc, ki zagotovo dokazuje, da se na SEO spoznam zelo dobro, je zagotovo ta, da če v Google vpišete optimizacija spletnih strani, se na prvem, drugem in osmem mesetu pojavi naša spletna stran.

Priti na prvo mesto na Googlu pod optimizacija spletnih strani res ni enostavno. V Sloveniji obstaja vsaj 100 podjetji, ki se ukvarjajo z optimizacijo spletnih strani in vsa ta podjetja ves čas delajo na tem, da bi prišla na prvo mesto iz dveh razlogov. Prvi je ta, da bi dobili več strank, drugi pa je ta, da s tem potencialni stranki dokažejo, da so na tem področju res dobri.

Poleg vseh referenc pa nudimo tudi 100% garancijo na zadovoljstvo kar pomeni, da vam v primeru nezadovoljstva s seminarjem, brez vprašanj vrnemo denar.

Seminar je primeren tako za začetnike, kot tudi za vse tiste, ki se z optimizacijo spletnih strani ukvarjate že dalj časa. Tudi tistim, ki optimizacijo že dobro poznate, se izplača priti na seminar, saj boste zagotovo izvedeli kar nekaj trikov, kako priti na top pozicije v Googlu.

Seminar bo v soboto 8. decembra v poslovnih prostorih podjetja Gorec d.o.o. na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Seminar se bo pričel ob 9:00.

Redna cena seminarja je samo 149 evrov. Za zgodnje prijave do 20.11. samo 119 evrov.

V primeru, da se prijavite še na seminar o Facebooku, vam priznamo za oba seminarja dodatnih 20 evrov popust. Torej v tem primeru vas seminar stane Za več informacij in prijavo na seminar o Facebooku, kliknite www.zasluzek.org/facebook-oglasevanje.

Bonusi, ki jih dobi vsak udeleženec seminarja:

 • Podarimo vam 3 kvalitetne zunanje povezave iz člankov, ki jih za vas napišemo mi, za vašo spletno stran, katere bodo vaši strani pomagale priti višje v Googlu (vrednost 60€ + ddv)
 • Objavimo vam sponzoriran članke s povezavo do vaše strani na naši spletni strani www.preberite.si. Članek napišete vi. (vrednost 79€ + ddv)
 • Podarimo vam knjigo Kako do prvih mest na Googlu (vrednost 41 evrov).
 • Brezplačen dostop do Facebook skupine, kjer se pogovarjamo o digitalnem marketingu (socialna omrežja, SEO, Google oglaševanje, vsebinski marketing…)

Prijava na seminar:

Ime in priimek

E-mail

Telefonska številka

Vaše sporočilo
2 komentarja na “Seminar: Optimizacija spletnih strani”

 • Rolando Poček:

  Na osnovi dobrega vtisa predavanja “Kako zaslužiti s pomočjo Facebooka – 26.11. 2016”, sem se udeležil seminarja “Optimizacija spletnih strani”
  Kot že v prejšnjem, tudi v tem predavanju ni bilo “nakladanja”, temveč veliko dobro razložene vsebine v zelo solidno zastavljenem predavanju. Na naša vprašanja smo dobili obširne odgovore.
  V odmoru je bilo postreženo z rogljičkom in kavo, kar je še pripomoglo k prijetnem vzdušju.
  Ali bi se lahko do informacij o optimizaciji prišlo s pomočjo interneta? Deloma. Verjetno bi po veliko, veliko urah dobil odgovore glede tehničnih zadev. Zelo težko, ali pa sploh ne, bi bilo s specifičnimi informacijami, ki se nanašajo na regijo, kjer se www stran optimizira. V našem primeru slovenskem. To izveš le od “izkušenih mačkov”, kakršen Tomaž nedvomno je.
  Ali se je udeležba izplačala?
  Sam ocenjujem, da se je. V nasprotnem se ne bi že drugič prijavil na seminar in to kljub temu, da za predavanje prevozim 125 km v eno smer!

 • Zlatko Šiško:

  Zelo uporaben in poglobljen seminar o Optimizaciji spletnih strani. Predavatelj Tomaž Gorec nam je sistematično predstavil SEO in nas skozi veliko število realnih primerov naučil bistva kako in na kakšen način se lotiti optimizacije spletne strani. Bil sem že na kar nekaj seminarjih, vendar je tako uporabnih in konkretnih seminarjev zelo malo. Z veseljem se bom udeležil še kakšnega podobnega na to temo

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Seminar: Optimizacija spletnih strani
5 (100%) 10 votes