Tina s honorarnim delom na domu zasluži 3.213 evrov


Tina* je gospa, ki šteje okoli 50 let. Že vrsto let ima svoje podjetje. V zadnjih letih se ji je obseg dela zmanjšal, zato je iskala dodatno možnost, da še kaj dodatno zasluži.

V podjetju Pionir d.o.o. smo imeli pred približno tremi leti oglas, da zaposlimo osebo za trženje oglasnega prostora na turističnem portalu Apartmaji Direkt. Oglas je videla gospa Tina in je pomislila, da bi to lahko bilo zanjo primerno delo, ki bi ga lahko opravljala kot honorarno delo na domu.

Že na prvem sestanku smo se dogovorili, da bo za naš turistični portal Apartmaji Direkt pridobivala stranke. Stranke so lastniki apartmajev, ki bi želeli imeti svoj apartma predstavljen na našem turističnem portalu. Za vsako pridobljeno stranko je bil dogovorjen honorar.

Honorarno delo na domu
Honorarno delo na domu

Gospa Tina je šla takoj v akcijo in kmalu začela uspešno pridobivati stranke. Z njenimi rezultati smo bili zadovoljni tako mi kot ona. Večkrat nam je omenila, da je dolgo časa iskala ravno tako honorarno delo na domu.

Stranke je pridobivala tako, da jih je klicala preko Skype-a in jih kontaktirala preko e-maila. Že lansko leto pa nam je povedala, da se ji je spet malo bolj odprl stari posel in za nas dela bistveno manj. Sedaj pridobiva stranke samo še preko e-maila. Je pa pri tem še vedno zelo uspešna. Lansko leto je zaslužila 3.213 evrov, s tem da z delom ni imela nobenega stroška. Vse, kar je morala vložiti v delo, je bil njen čas.

Da gospa Tina še vedno dobro zasluži, je pomembno tudi dejstvo, da smo se dogovorili, da vsaka stranka, ki jo pridobi, ostane njena stranka, dokler bo delala za nas. Ker je večina naših strank z našo storitvijo zelo zadovoljna, se jih veliko odloči za podaljšanje samo na osnovi enega poslanega e-maila. Dostikrat pa se nam zgodi, da nam stranke same pišejo, da želijo podaljšati oglaševanje pri nas.

Prepričan sem, da bi bila gospa Tina še bistveno bolj uspešna pri svojem delu, če bi za iskanje strank uporabila še Facebook. Žal na Facebooku ni registrirana in se na njega tudi ne spozna.

Če bi tudi vi radi opravljali honorarno delo na domu, kot ga opravlja gospa Tina, kontaktirajte Dijano na telefonsko številko 040 631 665 ali ji pišite na e-mail naslov info@apartmajidirekt.com

*Ime je izmišljeno, ker gospa noče piti poimenovana s pravim imenom. Vsi ostali podatki so pa 100% resnični.

Recent Posts