Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Internet ponuja veliko možnosti za zaslužek na področju turizma

Apartmaji Šilo
Trenutno sem na otoku Krk v mestu Šilo. Tukaj sem službeno. Za spletno stran Apartmaji Direkt ocenjujem apartmaje in pišem prispevke o apartmajih. Tudi o mestu Šilo bom napisal en članek. Da bo ta članek čim boljši raziskujem mesto in okolico, slikam, sprašujem ljudi za informacije,…

Nastanjen sem v apartmaju pri eni starejši gospe. Ima lepe in čiste apartmaje, vendar posel lafa bolj slabo in pravi, da je z apartmaji bolj slab zaslužek. Da ji gre slabo je krivo tudi to, da je zelo poštena. Namreč večina lastnikov apartmajev je ‘pregnanih’, ki potencialnim strankam lažejo in nakladajo samo da jih dobijo v svoj apartma. Ona pa je poštena in zadeve ne olepšuje in ima zato manj strank. Ker je gospa malo starejša, se tudi najbolj ne znajde z internetom. Internet pa je danes najpomebnejši prodajni kanal v turizmu.

Predlagal sem ji, da bi ji naredili spletno stran v slovenskem jeziku, ki bi se pod besedo apartmaji Šilo, na Google.si pojavila med prvimi tremi zadetki. Besedna zveza apartmaji Šilo, se v juliju v Googlu išče 320 krat. Če bi bila spletna stran uvrščena med prvimi tremi zadetki, bi zagotovo dobila kar nekaj strank.

Povedal sem ji, da bi za tako spletno stran računali 500 evrov. Malo se ji je zdelo veliko, vendar je prisatla. Ker ima gospa finančne težave in ima za odplačevati kredit, sem svojo ponudbo spremenil in ji ponudil, da ji stran naredimo brezplačno, vendar nam pripada 20% provizije od vsake stranke, ki jo bo dobila preko naše strani. Seveda je bila takoj za. Mislim, da bomo z provizijo vstvarjali kar dober zaslužek. Sem pa gospe ponudil tudi možnost, da bo lahko stran kadar koli odkupila.

Torej, če imate znanje za izdelovanje spletnih strani in vsaj malo znanja s področja optimizacije spletnih strani je na Hrvaškem strank kolikor želite. Samo pristop morate imeti pravi. Mene so tukaj v Šilu sprejeli kot boga, ko sem povedal da pišem za turistični portal in da se spoznam v marketing in prodajo.

V prispevku Iščemo partnerje pri zanimivih projektih, smo iskali partnerja za sodelovanje pri spletni strani http://www.otok-krk.si, kjer bi si delili zaslužek. Od nekdaj sem bil prepričan, da je to dober projekt. Od sedaj naprej pa sem prepričan, da je to odličen projekt. Namreč veliko lastnikov apartmajev, restavracij, lokalov,… je pripravljeno dobro plačati, če bi se na takem spletnem portalu objavil članek o njih.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!