Izdelava spletnih strani – cenik storitev


Izdelava spletne strani

Dan danes je izjemno pomembno, da imate na svetovnem spletu zagotovljeno svoje mesto, kjer lahko predstavite bodisi sebe in svoje delo ali pa vaše podjetje. Tako boste dosegli svojo prepoznavnost med ljudmi ter si zagotovili ugodno promocijo zase ali za svoje podjetje.

Kako pa si lahko zagotovite svoje mesto na spletu? Odgovor je preprost. S spletno stranjo seveda. Spletna stran bo predstavljala promocijo za vaše podjetje ter vam povečala prepoznavnost, če boste le gradili na njej.

Na trgu je veliko podjetji katerih glavna storitev je izdelava spletnih strani. Cenik pa se razlikuje od ponudnika do ponudnika. Izdelava spletnega mesta je dan danes zelo preprosta in se jo lahko loti prav vsak, ki se vsaj malo spozna na upravljanje računalnika. Različni programi kot sta WordPress in Joomla zagotavljajo preprosto uporabniško izkušnjo in hitro izdelavo spletne strani.

Če si tudi vi želite hitro do spletne strani izdelane s programom WordPress, ki je enostaven za uporabo nas kontaktirajte. Pri podjetju Gorec d.o.o. vam uredimo zakup domene ter gostovanje za obdobje enega leta, ter namestimo program WordPress po izjemno ugodni ceni že za 72,20€. Preverite pa tudi cenik za izdelavo spletne strani v celoti.

Če bi se radi naučili kako upravljati z vašo spletno stranjo smo za vas v podjetju pripravili tudi pakete, ki vključujejo izobraževanje kako upravljati s programom WordPress. Pripravili smo tudi obširna navodila z naslovom Izdelava spletnih strani z WordPress-om. V navodilih boste našli vse osnovne elemente uporabe in namestitve samega programa, da boste lahko po končanem tečaju sami začeli z upravljanjem vaše spletne strani. Naučili se boste, kako se vnaša besedilo, dodaja slike, ureja postavitve ter izdeluje obrazce za povpraševanja.

Če pa niste vajeni dela s spletnimi stranmi in si tega tudi ne želite zaradi dodatnega učenja pa vam lahko uredimo spletno stran v celoti že od 300€ dalje.

Imate podjetje in vas zanima koliko vas bi stala tovrstna izdelava spletnih strani? Cenik je odvisen od same zahtevnosti postavitve spletne strani.

Poleg preprostih strani oziroma blogov izdelujemo namreč tudi spletne strani za podjetja. Vsako podjetje namreč potrebuje promocijski medij za svoje storitve in kje bi našli bolj primernega in ugodnega kot je spletna stran. Cena za izdelavo spletne strani za podjetje se giblje od 700€ dalje. V tej ceni vam v našem podjetju vključimo tudi ONSITE optimizacija spletne strani, ki jo za to ceno ne boste dobili skorajda nikjer.

Zakaj je ONSITE optimizacija tako pomembna?

Zato ker z njo uredimo velik del zadev katere Googlovi pajki pregledujejo in se na podlagi njih odločijo na katero pozicijo bodo uvrstili vaše spletno mesto. Raziskave namreč kažejo, da skoraj 96% ljudi sploh ne pogleda povezav, ki so prikazane nižje kot na prvi strani Googla, zato je zelo pomembno, da je ta optimizacija izvedena pravilno in pravočasno, da bo vaša stan uvrščena visoko v iskalniku. Le tako bo vašo spletno stran obiskalo več strank, ki bodo lahko pri vas opravili nakup ali pa se z vami dogovorili za storitev, ki jo ponujate.

V podjetju Gorec d.o.o. izdelujemo tudi spletne trgovine. Te vam lahko izdelamo že od 1000€ naprej. Tudi za spletno trgovino je optimizacija zelo pomembna sploh, če le ta še ni poznana. Ker pa je optimizacija spletne trgovine bolj zakomplicirana od optimizacije spletne strani, strankam ponudimo opcijo blog strani na kateri lahko pišejo o izdelkih v spletni trgovini ter tako preko teh člankov uredimo optimizacijo.

Če pa želite še dodatno izstopati od konkurence se lahko dogovorimo tudi za izdelavo naprednejše spletne strani. Za dogovor nas seveda lahko kontaktirate tako, da bomo tekom sodelovanja uredili vse želje, ki se vam porajajo. Cena izdelave je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

izdelava spletnih strani cenik
Izdelava spletnih strani cenik

Cene so glede na to kaj ponujamo zelo ugodne. Osnove vam uredimo mi, na vas pa je, da gradite svoje znanje ter dodajate novo vsebino na vašo spletno stran ter tako povečate obisk na vaši spletni strani.

Recent Posts