Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Kako dodatno zaslužiti 1.000 evrov na mesec

 

Kako dodatno zaslužiti 1.000 evrov na mesec

Aleš Lisac je oseba, ki je zaslužna za to, da danes predavam na seminarjih in delavnicah. On je tista oseba, ki mi je leta 2009, brez da bi me dobro poznal, dal možnost, da samostojno predavam na seminarju, ki ga je organiziralo njegovo podjetje.

Aleš je tudi oseba od katere sem se veliko naučil in mi je tudi veliko pomagala. Če ne bi bilo Aleša, zagotovo v poslovnem svetu ne bi bil tu kjer sem.

Bralce mojega bloga bi rad obvestil, da ima Aleš eno super brezplačno delavnico. Tema delavnice bo, kako mesečno dodatno zaslužiti 1.000 evrov. Delavnica je primerna zlasti za podjetnike in za tiste, ki razmišljate, da bi se podali na podjetniško pot.

Glede na to, da je delavnica brezplačna, bo verjetno kmalu zasedena, zato se čim prej prijavite na www.lisac-lisac.si/sl/Seminarji/Kako+do+dodatnih+1000+evrov+mese%C4%8Dnega+dobi%C4%8Dka, kjer najdete tudi podrobnejši opis delavnice.

Zagotovo bo delavnica tudi odlična priložnost za spoznavanje in mreženje. S seboj ne pozabite prinesti vaših vizitk.

Zakaj se izplača hoditi na seminarje si preberite v članku, ki ga je napisala Anna iz Laškega. Naslov članka je: Zakaj se je priporočljivo mrežiti in hoditi na seminarje? Članek si lahko preberete na www.zasluzek.org/zakaj-se-je-priporocljivo-mreziti-in-hoditi-na-seminarje.

Jaz na seminar 100% grem. Upam, da se vidimo.
En komentar na “Kako dodatno zaslužiti 1.000 evrov na mesec”

  • Erika:

    Iskrena hvala za tole obvestilo. Sama sem se takoj prijavila. Prepričana sem, da bomo po tem seminarju vsi povečali svoje prihodke v podjetjih:)

    Lep pozdrav.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Kako dodatno zaslužiti 1.000 evrov na mesec
5 (100%) 1 vote