Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Kako poceni dobiti na svojo spletno stran več 10 tisoč obiskovalcev

Vsi tisti, ki se ukvarjamo s kakršnim koli poslom in imamo spletno stran (vsak tak bi jo moral imeti), moramo poskrbeti za to, da se na naši spletni strani ves čas nekaj dogaja in da na našo spletno stran pride čim več obiskovalcev.

Eden od načinov, kako na svojo spletno stran dobiti čim več obiskovalcev je ta, da na spletni strani organiziramo nagradno igro. Ravno sedaj je pravi čas, da organizirate nagradno igro, kjer boste nekomu podarili brezplačno letno vinjeto za 2018. Še mislite si ne, koliko obiskovalcev boste na ta način dobili na vašo spletno stran. Res je, da bo na vašo spletno stran prišlo veliko takih obiskovalcev, ki jih vaši izdelki in storitve popolnoma nič ne zanimajo, vendar med velikim številom bo tudi nekaj takih, ki jih vaši izdelki in storitve zanimajo.

Korist boste imeli tudi od tistih, ki jih vaši izdelki in storitve ne zanimajo. Ena od koristi je ta, da bo to dobro delovalo na optimizacijo vaše spletne strani in se bo višje pojavljala na Googlu. Druga korist je ta, da vam bodo tudi ti, ki jih ne zanimajo vaši izdelki in storitve delali reklamo po socialnih omrežjih. Tretja korist je, da bo vaša Facebook stran pridobila kar nekaj novih všečkov. Četrta korist je ta, da boste dobili bazo email naslovov, katerim boste lahko pošiljali e novice. Seveda je priporočljivo, da ljudem, ki so sodelovali v vaši nagradni igri ne pošiljate neprestano prodajnih mailov. Najprej z njimi vzpostavite nek odnos, da dobijo zaupanje, šele nato jim previdno ponudite svoje izdelke, storitve ali kaj drugega.

Tudi v našem podjetju Gorec d.o.o., bomo nekomu podarili vinjeto za leto 2018. Nagradna igra na naši strani že poteka.

Ali ste vedeli, da bodo ljudje v Sloveniji v mesecu novembru, v Google vpisali vinjeta 2018 kar 6.600 krat, v mesecu decembru 9.900 krat in v mesecu januarju celo 12.100 krat.

Če v Google vpišete vinjeta 2018 se naša spletna stran, kjer imamo nagradno igro, trenutno pojavlja okoli tretjega mesta (zadetek z zvezdicami). Glede na to, da smo na področju optimizacije spletnih strani zelo dobri, bomo verjetno v kratkem prišli na prvo mesto. To bo pomenilo, da bo naša stran dobila zelo veliko obiska iz Googla za katerega ne bomo plačali niti centa.

Zelo veliko obiska bomo dobili tudi iz Facebooka, saj imamo veliko Facebook strani na katerih lahko objavimo povezavo do naše nagradne igre.

Naša pričakovanja so, da bo našo spletno stran zaradi nagradne igre obiskalo vsaj 30.000 obiskovalcev, vsaj 10.000 pa jih bo sodelovalo v nagradni igri. Sam sem prepričan, da bo med tem velikim številom tudi nekaj potencialnih strank za naše storitve. Če bo samo ena, se nam bo vložek v nagradno igro večkratno povrnil.

Če imate tudi vi kakršen koli posel, razmislite, če se vam izplača organizirati nagradno igro za vinjeto.

V primeru, da nimate dovolj virov za oglaševanje vaše nagradne igre, vam to lahko pomagamo v našem podjetju, saj imamo zelo veliko virov za oglaševanje. Nagradno igro za vinjeto lahko promoviramo največ trem podjetjem ali posameznikom. Za našo storitev damo tudi garancijo!

Če ste zainteresirani imamo na voljo tri pakete in sicer:

Paket A

Vašo nagradno igro za vinjeto promoviramo toliko, da bo v nagradni igri sodelovalo vsaj 1.000 ljudi.
Cena: 99€ + ddv

Paket B

Vašo nagradno igro za vinjeto promoviramo toliko, da bo v nagradni igri sodelovalo vsaj 3.000 ljudi.
Cena: 249€ + ddv

Paket C

Vašo nagradno igro za vinjeto promoviramo toliko, da bo v nagradni igri sodelovalo vsaj 5.000 ljudi.
Cena: 399€ + ddv

Če vas zanima oglaševanje vaše nagradne igre, mi pišite na tomaz@gorec.si ali me pokličite na 040 555 666.
En komentar na “Kako poceni dobiti na svojo spletno stran več 10 tisoč obiskovalcev”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Kako poceni dobiti na svojo spletno stran več 10 tisoč obiskovalcev
5 (100%) 1 vote