Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačni nasveti: Kako priti na prvo stran Googla

Ali veste, da boste prodali veliko več svojih izdelkov in storitev, če se bo vaša spletna stran pojavljala visoko na Googlu? To pomeni, da se mora vaša spletna stran pojavljati visoko v Googlu, če nekdo v Google vpiše karkoli v povezavi z vašimi izdelki ali storitvami.

Da si boste vse skupaj lažje predstavljali, vam bom opisal konkreten primer naše stranke, ki zaradi dobrih uvrstitev v Googlu proda veliko več svojih storitev, kot bi jih sicer. Ta naša stranka tudi pravi, da jim je optimizacija spletnih strani najcenejši vir za pridobivanje novih strank.

Stranka, ki jo omenjam je podjetje Doktor1a d.o.o., za katero smo optimizirali spletno stran www.doktor1a.com. Spletno stran smo optimizirali na 53 ključnih besed. Rezultati, ki smo jih dosegli so neverjetni. Spletna stran se s 23 ključnimi besedami pojavlja na 1. mestu v Googlu. Naj jih naštejem samo nekaj: operacija oči, zobni aparat, zobozdravnik, korekcija vida, korekcija ušes, laserska operacija oči,… S 14 ključnimi besedami, nam je na Googlu uspelo priti na 2. mesto, z ostalimi 17 besedami pa smo tudi na prvi strani Googla. Samo s 3 ključnimi besedami, nam do sedaj ni uspelo priti na prvo stran Googla.

Če boste svojo spletno stran optimizirali vsaj približno tako dobro, kot je optimizirana spletna stran od podjetja Doktor1a in imate vsaj približno konkurenčno ponudbo, vam zagotavljam, da boste prodali veliko več svojih izdelkov in storitev.

Sam se z optimizacijo spletnih strani ukvarjam že več kot 12 let in imam na SEO (search engine optimization) področju zelo veliko izkušenj in odlične rezultate. Dokaz, da to področje res poznam zelo dobro je to, da če v Google vpišete optimizacija spletnih strani, se na prvem in drugem mestu pojavi naša spletna stran. V Sloveniji se z optimizacijo spletnih strani ukvarja vsaj 300 podjetij in vsi bi bili radi na prvem mestu. Prav tako smo na prvem mestu, če v Google vpišete izdelava spletnih strani. Ključna beseda izdelava spletnih strani je ena od najtežjih ključnih besed, saj se v Sloveniji z izdelavo spletnih strani ukvarja več kot 1.000 podjetij.

Glede na to, da imam na SEO področju ogromno izkušenj in znanja, sem se že pred časom odločil, da o tem napišem knjigo. Knjigo imam že skoraj napisano in bo zelo obsežna. Imela bo vsaj 250 strani. Računam, da bo izšla v kratkem.

Odločil sem se, da bom še pred izidom knjige, tistim, ki jih zanima, kako priti visoko v Googlu, poslal par odlomkov iz knjige.  Potrudil se bom, da bom poslal uporabne in koristne odlomke, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi in izboljšali uvrstitev vaše spletne strani. Če želite prejeti odlomke iz knjige, izpolnite spodnji obrazec.

 
4 komentarji na “Brezplačni nasveti: Kako priti na prvo stran Googla”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačni nasveti: Kako priti na prvo stran Googla
5 (100%) 2 votes