Zaj…. je kapitalizem za podjetnike


Ne boste verjeli, kakšno težavo imam! Kljub temu, da zadnji dve leti cene svojih storitev višam, imam dela vse več. Zaradi preobilice dela sem moral odpovedati potovanje v Namibijo, kamor naj bi šel oktobra. 

Sicer sem človek, ki mu zadnja leta denar ne pomeni veliko, ampak vseeno mi srce ne da, da bi dobrim poslom, s katerimi zaslužim relativno veliko, rekel ne. To je ta ‘zaj…..’ kapitalizem, iz katerega ne moreš kar tako izstopiti, če si podjetnik, in potem moraš delati cele dneve, sobote, nedelje, praznike … Komaj čakam, da spet pride kakšna kriza, da bo manj dela in bom lahko šel na dolgo in mirno potovanje okoli sveta.

Namen mojega pisanja ni, da ‘jamram’, kako mi je hudo, ker moram delati in bi rad šel na potovanje okoli sveta. Rad bi vam povedal, kako mi je uspelo priti do tega, da sem relativno uspešen v podjetništvu. Razloga za to sta dva: nenehno izobraževanje in trdo delo. S tem, da bi dodal, da je za mojo uspešnost veliko več zaslug imelo nenehno izobraževanje kot trdo delo. Brez trdega dela bi mogoče še nekako šlo, brez izobraževanja pa nikakor!

Kljub temu, da o digitalnem marketingu vem ogromno, se bom na tem področju izobraževal tudi v prihodnosti. Vedno se namreč lahko od koga še nekaj dodatnega naučiš! 

Letos imam namen obiskati 3 zanimive seminarje, ki jih toplo priporočam tudi vam! 

Prvi od teh seminarjev je Google konferenca na temo plačljivega Google oglaševanja. Kljub temu, da se ukvarjam s SEO in vanj verjamem 101-odstotno, sem prepričan, da se lahko v poslu veliko naredi tudi s plačljivim Google oglaševanjem. S tega področja me še posebej zanima, zakaj ne znam učinkovito oglaševati v Googlovem prikaznem omrežju, kjer je oglaševanje zelo poceni, vendar pa pri meni ne daje pravih rezultatov. Podobno situacijo imam pri plačljivem Youtube oglaševanju. Upam, da bodo predavatelji to povedali. Če ne bodo, jih bom pa vprašal. Več o Google konferenci si lahko prebereš na www.zannekrep.si/google.

Drugi seminar, ki ga bom obiskal, je Facebook konferenca. O Facebooku res vem veliko, ampak vem tudi, da se mi izplača iti, če dobim le eno malo koristno informacijo ali idejo. Tako da tega seminarja tudi ne bi izpustil pod nobenim pogojem. Več o seminarju si preberite na www.zannekrep.si/facebook.

Tretji seminar pa je Youtube konferenca. Tega se morda še najbolj veselim, saj predavatelja osebno poznam in sva se tudi že nekajkrat srečala. Predavatelj je Blaž Gračnar. Njegovi posnetki na Youtubu imajo več kot 2,5 milijarde ogledov in kanali več kot 5 milijonov naročnikov. Od njega sem dobil že toliko koristnih informacij, da vam sploh ne morem povedati. Njegovega seminarja se izjemno veselim. Blaž je ta slovenski Youtuber, ki sem ga omenjal v članku z naslovom Z delom na Youtube ni težko postati milijonar. Članek si lahko preberete na www.zasluzek.org/kako-zasluziti-denar-z-youtubom. Več informacij o samem Youtube seminarju najdete na www.zannekrep.si/youtube.

Organizator vseh treh seminarjev je Žan Nekrep. Več informacij o seminarjih dobite na zgornjih povezavah, kjer se lahko nanje tudi prijavite. Cene seminarjev so ugodne, lahko pa nanje dobite še dodatnih 15 odstotkov popusta, če pri naročilu uporabite kodo tomaz15.

Upam, da se vidiva vsaj na katerem od treh seminarjev.

Recent Posts