Neo-Serv affiliate partnerski program


S pomočjo našega partnerskega programa si lahko vsakdo, ki vsaj malo pozna internet in njegovo delovanje, zagotovi dodaten zaslužek. Ker nudimo kvalitetne storitve, ki jih uporabniki tako ali tako brezplačno priporočajo svojim znancem, je omogočanje dodatnega zaslužka preko priporočila edini logični naslednji korak.

Neo-Serv affiliate program

KAJ VAM NUDI NAŠ PARTNERSKI PROGRAM?

S promoviranjem naših storitev vam nudi možnost preprostega zaslužka. Od vsakega naročila, ki ga oddajo obiskovalci preko vaše lastne unikatne povezave, prejmete 25% vrednosti zakupljenega paketa gostovanja.

Vašo partnersko povezavo lahko vključite na vašo spletno stran v obliki reklamne pasice (banner) ali pa v obliki tekstovne povezave. V kolikor pišete blog oz. redno objavljate članke na vašem spletnem mestu, lahko povezavo seveda vključite v več različnih vsebin.

Partnersko povezavo za naročilo lahko tudi ročno (npr. preko e-pošte) posredujete vašim prijateljem, znancem ali potencialnim kupcem gostovanja.

Kot pomoč za lažji začetek vam nudimo tudi širok izbor (že izdelanih) grafičnih pasic oz. bannerjev, naš logotip v visoki kvaliteti ter .PSD (Photoshop) datoteke, ki jih lahko enostavno prilagodite vašim marketinškim potrebam.

KAKO SE PRIDRUŽIM?

Naše storitve lahko promovira vsakdo! Partnerskemu programu se lahko pridružite z obiskom te povezave, na kateri boste našli vse potrebne informacije. Le izpolnite obrazec in potrdite prijavo in že ste na poti do prvega zaslužka.

V kolikor ste že uporabnik naših storitev, ste v affilate program vključeni avtomatsko. Vse kar morate storiti je, da se prijavite v naš naročniški center Moj Neo-Serv in poščete zavihek »Partnerski program«.

V naročniškem centr Moj Neo-Serv lahko vedno preverjate, katera naročila so bila oddana preko vaše partnerske povezave in trenutno stanje na vašem partnerskem računu. Prav tako lahko s preprostim klikom na gumb zahtevate izplačilo provizije.

Brez problema nas lahko tudi kontaktirate kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali, kako najbolje in najlažje pričeti.

KAKO SI LAHKO IZPLAČAM ZASLUŽEK?

Prislužen znesek lahko izkoristite za zakup ali podaljšanje katerekoli izmed naših storitev (domene, gostovanje, SSL certifikati, itd.). V primeru, da vam je to ljubše in da je znesek večji od 50,00 EUR, vam lahko zaslužek tudi izplačamo na vaš transakcijski račun.

Recent Posts