Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Spremljajte nas tudi preko
   
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Prijavil sem se na 7 dnevno delavnico NLP praktik

NLP praktik

Delavnice NLP praktik se je pred leti udeležil tudi legendarni Vlado Kreslin

Pred približno sedmimi leti sem prvič slišal za NLP. Takrat sem se dobil z enim NLP mojstrom, ker sva skupaj sodelovala v nekem projektu. Dobila sva se v enem lokalu. Takoj po tem, ko naju je natakarica prišla vprašati kaj bova spila, mi je NLP mojster rekel: “Tale punca ti je pa zelo všeč!” -“Kako pa veš?”, sem ga vprašal? Punca namreč ni bila ravno lepotica in verjamem, da večini fantov ne bi bila všeč. Meni je sicer res bila, ker je bila izredno simpatična, ampak na osnovi tega oseba, ki te prvič vidi in ne pozna, ne more kar ugotoviti, da ti je neka punca zelo všeč.

NLP mojster mi je odgovoril, da to ve zato, ker sem se obliznil, ko je punca prišla do naju, in da to ljudje naredimo nezavedno, ko nam je všeč oseba nasprotnega spola. Seveda se obliznemo tudi takrat, ko vidimo dobro hrano,…

Potem mi je ta NLP mojster povedal še par zanimivih informacij o NLP-ju, nad katerim sem se takrat takoj navdušil. Kaj sploh je nevrolingvistično programiranje, oziroma NLP, si lahko preberete v članki na https://www.zasluzek.org/nevrolingvisticno-programiranje/, ki ga je za našo stran napisala Anja Sedevčič.

V zadnjih letih sem obiskal kar nekaj brezplačnih enodnevnih seminarjev in delavnic na to temo. Skoraj nad vsemi delavnicami sem bil navdušen, vendar nekako nisem našel časa, da bi na tem področju naredil korak naprej in se udeležil kakšne bolj resne večdnevne delavnice.

Med drugim sem se udeležil tridnevne delavnice hitrega branja, kjer smo s pomočjo tehnik NLP-ja povečali hitrost branja. Ne da smo samo povečali hitrost branja, tudi zapomnili smo se bolje kaj smo prebrali. Moja hitrost branja na začetku delavnice je bila 208 besed na minuto. Ko smo delavnico končali je bila moja hitrost branja kar 421 besed na minuto. Torej sem hitrost branja povečal za več kot 100%. Skoraj nisem mogel verjeti. Nekaj malega o tej delavnici sem napisal na www.tomazgorec.si/hitro-branje.

V soboto in nedeljo sem bil na vikend seminarju, na katerem je predaval tudi Brian Tracy. Brian Tracy je na področju poslovnega predavanja isto, kar so Rolling Stonesi na glasbenem področju. Brian je rekel, da če hočemo biti uspešni, moramo 3 % zaslužka vložiti v izobraževanje. Kljub temu, da sam veliko dam na izobraževanje, za izobraževanja ne porabim 3 % zaslužka, ki ga ustvarim, zato sem se odločil, da grem na eno resno NLP delavnico. In to takoj, brez odlašanja. Ker če začnem odlašati, potem to lahko odlašam mesece in mesece, včasih tudi leta.

Kar se tiče NLP predavateljev, sem največkrat slišal Aleksandra Šinigoja, čigar predavanja so mi izredno všeč. Celo pri nas v Trebnjem je imel dvakrat predavanje, kjer sicer ni bila tema NLP, ampak zakon privlačnosti. Kako zabavno je na Aleksandrovih seminarjih, si lahko vidite na spodnjem posnetku.

Da so Aleksandrovi seminarji in delavnice res kvalitetne priča tudi dejstvo, da se njegovih seminarjev in delavnic udeležujejo tudi zelo znane osebnosti. Med drugim sem na enem njegovem seminarju spoznal simpatično Saro Isaković. Poleg Sare so njegove seminarje in delavnice obiskovali tudi Matjaž Kek, Saša Lendero, Boštjan Romih, Britta Bilač, Maja Vidmar (športna plezalka), Nana Milčinski,…

Ker me NLP zelo zanima že dalj časa sem se prijavil na 7 dnevno delavnico NLP praktik – www.mastermindakademija.com/izobrazevanje.php?c_id=1&p_id=290&v=course, ki bo meseca novembra v Mariboru.

Odločil sem se, da se bom za 8 dni kar preselil v Maribor. Sem namreč oseba, na katero sprememba okolja deluje zelo pozitivno. Sem bolj delaven, kreativen,….

Se že veselim novih znanj, poznanstev, ….
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!