Greš z mano v soboto na Plitvička jezera?


V soboto 24.3. ali v nedeljo 25.3. (odvisno od vremena) se odpravljam na enodnevni izlet na Plitvička jezera. Željo jih imam videti v zimskem času, ko je sneg in led. 

Plitvička jezera so čudovita! Pravi naravni biser. Če jih ne poznaš, pojdi na Google in si poglej kako je to res čudovit kraj. Zanimive informacije o Plitvičkih jezerih najdeš v članku z naslovom Plitvička jezera – raj na zemlji, ki ga je za spletno stran Preberite.si napisal Kristjan Klavžer. Članek si lahko preberete na http://www.preberite.si/plitvicka-jezera.

Moj namen obiska Plitvičkih jezer je, da jih poslikam in posnamem z dronom. In seveda zato, ker zelo uživam v čudoviti naravi, rad hodim na izlete,…

Če se mi želi kdo pridružiti gre lahko z mano. Stroškov s potjo nimaš nič, to častim jaz. Edino do Trebnjega moraš priti.

Če ne veš ali se ti izplača iti z mano na omenjeni izlet, si poglej moje video posnetke iz mojih potovanj in izletov na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in slike na mojem Instagram profilu – https://www.instagram.com/tomazgorec, da se lažje odločiš.

Z mano se še posebej izplača iti tistemu, ki ga zanimajo podobne stvari, kot mene. To so potovanja, fotografija, video, digitalni marketing in SEO. Na področju digitalnega marketinga in SEO sem kar velik strokovnjak, tako da če te zanima to področje, ti bo zanimivo z mano in se boš veliko naučil(a). Zelo bom vesel, če se bom lahko tudi jaz kaj naučil od tebe. Še posebej, bi bil vesel, če bi z mano šel kakšen fotograf. Namreč to je področje v katerem bi se rad malo izpopolnil. Vesel bi bil tudi, če bi zraven šla kakšna luštna punca, ki se ji ni težko postaviti pred fotoaparat. S seboj lahko vzamem do 4 osebe.

Par dejstev, ki jih moraš vedeti o meni, če se odločiš, da greš z mano na izlet:

  • Ko pridem na neki zanimiv kraj, kot so to Plitvička jezera, si jaz želim vse podrobno ogledati. Tako, da to ni mišljeno, da gremo za eno uro se malo sprehoditi in domov. Seveda ne bom nobenega silil, da mora vse raziskati tako, kot jaz. Lahko me počaka v kakšnem lokalu, gre po svoje,… računati pa mora, da mu bo šel cel dan.
  • Sem nekadilec in me zelo moti, če bi se morali na vsake pol ure ustavljati za ‘čik’ pavze. 
  • Sem pozitivna oseba in se s tistimi, ki so negativni, zelo slabo ujamem.

Zaželeno je, da si aktiven uporabnik Instagrama. Namreč pred časom sem si zadal cilj, da na svojem Instagram profilu dobim 100.000 sledilcev. Druženje s Instagramerji, mi bo to zagotovo pomagalo. 

Če te zanima, da bi šel z mano na Plitvička jezera, mi piši na tomaz@gorec.si. V mailu mi napiši par stavkov o sebi. 

Recent Posts