Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Tole je priložnost, ki jo je potrebno izkoristiti

Big U Wake Up

Big U Wake Up 2014 – Foto: Tomaž Gorec

Spet se nam obeta super seminar, kjer bomo lahko za smešno nizko ceno poslušali Liso Nichols (verjetno vsem znana iz filma The Secret), Alena Kobilico, Mela Gilla (avtor uspešnice Meta skrivnost), Ano Bučević, Aleša Lisca in Smiljana Morija.

Ljudje mi dostikrat pravijo, da so moji seminarji prepoceni. Cena mojega 5 urnega seminarja na temo optimizacija spletnih strani, ki sem ga imel v januarju, je bila 89 evrov. Glede na ceno mojega seminarja bi pričakoval, da zgoraj navedeni seminar s svetovno znanimi imeni, ki bo trajal 8 ur, stane vsaj 300 evrov. Pa ni tako. Ta seminar je več kot pol cenejši od mojega. Cena je samo simboličnih 39 evrov + ddv.

Podroben program seminarja si lahko preberete tukaj. Vstopnico si lahko kupite na omenjeni spletni strani ali pa jo naročite meni in jo za vas kupim jaz. Če želite, da jo za vas kupim jaz, mi to sporočite na moj email naslov tomaz@gorec.si.

Seminar BigU Wake Up 3 bo v soboto, 2.4.2016 v hali Tivoli. Organizatorji seminarja pričakujejo okoli 4.000 udeležencev. Poleg tega, da se bomo na seminarju veliko naučili, bo to tudi odlična priložnost za spoznavanje novih ljudi.

To bo že tretji BigU Wake Up seminar. Bil sem že na prvih dveh seminarjih in bila sta odlična. O enem sem celo napisal kratko reportažo, ki si jo lahko preberete na www.zasluzek.org/big-u-wake-up/. Ker sem bil nad prvim seminarjem tako zelo navdušen, sem na drugi seminar peljal zaposlene v podjetju Pionir (www.apartmajidirekt.com). Tudi zaposleni so bili nad seminarjem navdušeni. Ne verjamem, da kdo nebi bil navdušen nad takim seminarjem.

Za svoje seminarje ponavadi dam garancijo na zadovoljstvo, kar pomeni, da v kolikor kdo z mojim seminarjem ni bil zadovoljen, mu brez vprašanja vrnem denar. Skoraj bi si to upal garantirati tudi za ta seminar, samo ker to ni moj seminar, ne bom dal garancije. Tisti, ki me malo bolje poznate veste, da ni denarja, da bi jaz nekaj priporočil v kar sam ne verjamem.

Brezplačno si oglejte posnetek seminarja Big U Wake Up 1

Kliknite http://biguacademy.com in se registrirajte na omenjeni spletni strani. Tako boste dobili popolnoma brezplačen dostop do video posnetkov seminarja Big U Wake Up 1. Kot sem že napisal, sem jaz bil na tem seminarju in sem izvedel veliko zanimivih in koristnih informacij. Tako, da zelo priporočam ogled!
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!