Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Rezultati SEO testa

Zaslužek na internetu

Točno en teden nazaj sem objavil članek z naslovom Zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek. V članku sem si zadal nalogo, da bom vsak dan objavil en prispevek na tej strani, da testiram, če bo to pripomoglo, da bo moja stran bolje rangirana v Googlu. Predvsem me je zanimalo rangiranje za ključne besede zaslužek na internetu, delo na domu in zaslužek.

Današnje pozicije na Google.si so sledeče:

  • zaslužek – 5. mesto (prej 7. mesto)
  • delo na domu – 17. mesto (prej 15. mesto)
  • zaslužek na internetu – 17. mesto (prej 29. mesto)

So pa pozicije dosti nihale. Ko sem objavil prvi članek, je stran šla pod besedo zaslužek na 3. mesto, zaslužek na internetu pa na 15. mesto). Še večja nihanja so bila z besedo delo na domu, ki je za tri dni padla celo na 50 plus.

Nekako sem dobil občutek, da če sem objavil članek, v katerem se je ključna beseda pojavljala pogosto, je stran skočila za par mest, če se ključne besede niso pojavljale v besedilu, pa je stran padela za par mest.

Tik pred objavo tega članka bom narediš še en test. Na osnovno stran bom dal le dva članka (tega in še enega), ki imata veliko gostoto ključne besede zaslužek na internetu in zaslužek. Tako, bom zelo povčal gostoto ključne besede na osnovni strani in bom videl, če to kaj vpliva na pozicije.
En komentar na “Rezultati SEO testa”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!