Sporočilo mladim, ki želijo uspeti v življenju


V mesecu februarju in marcu sem doživel izkušnjo, ki bi jo rad delil z vami, saj bo prav gotovo moj članek vzpodbudil veliko mladih, da v teh časih, ko je postalo več kot očitno, da se bo morala mladina v življenju znajti popolnoma sama, da se spustijo na samostojno podjetniško pot in si sami priskrbijo znanje, ki ga bodo na tej poti potrebovali.

Žiga Kranjec
Žiga Kranjec

Sam bi se ocenil kot osebo, ki je pri svojih 22 letih končno dojela, da bo potrebno v življenju za uresničitev svojih sanj nekaj postoriti, se ogromno naučiti in se povezati z ljudmi, s katerimi bomo z roko v roki dosegali zastavljene cilje in se ob naših dosežkih tako ali drugače dopolnjevali. Moje ime je Žiga Kranjec in odločil sem se, da izkušnjo, ki sem jo imel s podjetjem Gorec d.o.o. delim z vami, saj verjamem, da je bila to fantastična izkušnja, ki mi bo na moji podjetniški poti pomagala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Kot prvo bi rad na hitro poudaril, da se v podjetju Gorec d.o.o. ukvarjajo z optimizacijo in izdelavo spletnih strani, kar bi lahko povezali tudi s spletnim marketingom in prodajo preko interneta, saj je na spletu več ali manj vse povezano. Tomaž Gorec, ki je lastnik in tudi direktor podjetja je prav gotovo ljudem, ki so kakorkoli povezani z internetnim poslom v Sloveniji zelo dobro poznana oseba, saj velja za izredno iznajdljivo, delavno in z znanjem podkovano osebo, kar lahko tudi osebno potrdim. Sam sem Tomaža kontaktiral zato, ker sem se preprosto želel učiti od najboljšega na tem področju in povem vam, da sem se pravilno odločil, saj sem se na praksi, ki sem jo opravljal pri njih približno 5 tednov naučil toliko, kolikor bi se sam verjetno v nekaj letih.

Članek, ki ga sedaj berete bo vsekakor pomanjkljivo napisan, v kolikor ne omenim tudi Damijana in Tilna, ki sta zaposlena v podjetju Gorec d.o.o. in sta prav tako vrhunska strokovnjaka na področju izdelave in optimizacije spletnih strani. Predala sta mi ogromno količino znanja in brez kakršnih koli zadržkov odgovorila na vsa moja vprašanja, ki so iz mojih ust prihajala kot po tekočem traku. Moram omeniti tudi to, da sem se sam že nekaj časa ukvarjal z optimizacijo spletnih strani, zato sem nekako vedel kaj vprašati in katero znanje še potrebujem, kar je bil glavni razlog za ogromno količino vprašanj iz moje strani.

Sem človek, ki že od malih nog sprašuje vsa mogoča vprašanja. Veliko ljudem se to včasih zdi nadležno ali celo moteče, jaz pa se danes zavedam, da sem na ta način pridobil ogromno znanja, ki mi danes omogoča, da sledim svojim sanjam. Zelo rad uporabljam rek, da kdor vpraša je neumen samo določen čas, kdor pa ne vpraša, ostane neumen vse življenje. Jaz sem Tomaža vprašal ali je pripravljen svoje znanje deliti z mano, kar je, lahko odkrito povem, naredil po mojem občutku z zelo velikim veseljem, saj gre za osebo, ki je prav vsakomur pripravljena pomagati. Včasih je potrebno imeti nekaj poguma in slediti svojim sanjam, kar se je meni v tem primeru vsekakor izplačalo. Podjetje Gorec d.o.o. omogoča prasko dijakom in študentom, zato vsem, ki jih boste v prihodnosti obiskali želim sporočiti, da se boste pri njih lahko ogromno naučili in spoznali ljudi, ki so odlični poslovni partnerji in seveda prijatelji. 

Recent Posts