Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačen webinar Aleksander Šinigoj in Tomaž Gorec: Kako uspeti na poslovnem področju in kako zaslužiti s pomočjo interneta

brezplačen webinar

V sredo, 20. decembra ob 21:00, bova imela skupaj z Aleksandrom Šinigojem zanimiv webinar, katerega tema bo kako uspeti na poslovnem področju in zaslužiti s pomočjo interneta.

Aleksander je svetovno priznan strokovnjak s področja NLP-ja (nevrolingvistično programiranje), hipnoze in zakona privlačnosti. Aleksander predava na seminarjih in delavnicah po vsem svetu. Je asistent v skupini dr. Richarda Bandlerja, kateri je soustanovitelj NLP-ja. Šolal se je pri tako velikih imenih, kot so Anthony Robbins, Sir Richard Branson, Brian Tracy, Bob Proctor, Harv T. Eker,Paul Mckenna,… Tako, da referenc mu res ne manjka.

Na eno urnem webinarju vam bova skupaj z Aleksandrom podala veliko koristnih nasvetov o tem, kako uspeti na poslovnem področju in kako zaslužiti s pomočjo interneta.

Vsebina najinega webinarja bo temeljila na konkretnih primerih iz prakse. Dolgočasne teorije in nakladanja ne bo!

Na webinarju bova s Aleksandrom podarila dve zanimivi nagradi. Aleksander bo podaril svojo novo knjigo, ki izide ravno v sredo 20. decembra. Jaz pa vam bom podaril izdelavo spletne strani na lastni domeni – paket A iz naše ponudbe na www.gorec.si/izdelava-spletnih-strani. Tudi zaradi tega se vam izplača biti na webinarju. Mogoče nagrado dobite ravno vi!

Naj napišem še par besed o sebi, da se boste lažje odločili ali se vam izplača pogledati webinar.

Podjetnik sem že več kot 25 let. Oziroma bi lahko rekel, da več, saj sem se s ‘podjetništvom’ začel ukvarjati že, ko sem bil star 15 let. Namreč pri svojih 15-ih letih sem začel prodajati računalniške programe. Danes sem lastnik in solastnik 5-ih podjetji, ki bodo letos skupaj ustvarila več kot 2 milijona evrov prometa in kar lep dobiček. Sicer sem oseba, ki ji denar ne pomeni veliko. Ne kupujem dragih avtomobilov, nimam nobene želje ali potrebe, da bi se pred drugimi ljudmi kazal in hvalil koliko imam. Delam zato, ker delam rad in delam samo tisto kar me veseli. Sem mnenja, da veliko denarja ne more narediti človeka srečnega. Sem pa tudi mnenja, da pomanjkanje denarja, človeka naredi nesrečnega. Kar se tiče denarja je moje mnenje tako, da je dobro, da ga imaš toliko kolikor ga potrebuješ, plus še malo za vsak slučaj.

Danes se ukvarjam predvsem z optimizacijo spletnih strani. Na to temo veliko predavam na raznih seminarjih, delavnicah, šolah in fakultetah. O optimizaciji spletnih strani pišem tudi knjigo, ki jo bom izdal v kratkem.

Ljudje pa me poznaj predvsem po tem, da mi je uspelo to, da sem svoj hobi, ki so potovanja, spremenil v posel. Namreč med drugimi tudi pišem spletne turistične vodiče, pišem, slikam, snemam,… in s tem kar solidno zaslužim. Je pa to šele začetek!

Več o mojem in tudi Aleksandrovem delu pa izveste na webinarju.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Brezplačen webinar Aleksander Šinigoj in Tomaž Gorec: Kako uspeti na poslovnem področju in kako zaslužiti s pomočjo interneta
5 (100%) 3 votes