Popotnikom nudimo možnost, da s svojimi potovanji zaslužijo


Potovanja so za vsakega popotnika velik strošek. Nekateri popotniki celo leto trdo delajo, da si potem lahko privoščijo eno potovanje v oddaljene kraje.

Ste kdaj razmišljali, da bi s svojimi potovanji lahko tudi kaj zaslužili? Od sedaj dalje boste lahko, saj smo se v podjetju Gorec d.o.o. odločili, da slovenskim popotnikom ponudimo možnost da bodo na svojem potovanju zaslužili.

V našem podjetju imamo idejo, kako narediti velik globalni projekt na temo potovanja in popotništvo. Nekaj o tem projektu si lahko preberete v članku z naslovom Spletna stran za tiste, ki radi potujejo.

Projekta Ilovejourneys.com se imamo namen lotiti zelo resno. Trenutno sem na otoku Krk, kjer pišem turistični vodič o tem prelepem otoku. Kako se imam in kaj vse se mi dogaja, si lahko preberete v članku Pišem turistični vodič za otok Krk, ki ga najdete na naslovu www.tomazgorec.si/otok-krk-turisticni-vodic. Ko se vrnem s Krka, pa bo projekt  Ilovejourneys.com prioriteten!

Spletna stran je zaenkrat samo osnutek in jo bomo dodelali, da bo veliko lepša in bolj funkcionalna.

Kakor ste že lahko prebrali v članku Spletna stran za tiste, ki radi potujejo – www.zasluzek.org/ilovejourneys-com, vidite da želimo k sodelovanju pritegniti čim več popotnikov z vsega sveta. Predvsem pa želimo k sodelovanju pritegniti popotnike iz ZDA, Kanade in Avstralije.

Popotnike bomo k sodelovanju pridobivali na različne načine. Eden je tudi ta, da bom sam potoval po svetu in jih bom osebno navdušil nad projektom. Sem eden tistih, ki verjame da je osebni stik veliko bolj učinkovit, kot stiki preko emaila, Facebooka, Skype,… Ravno zato se konec januarja odpravljam na potovanje, kjer bom pisal članke o potovanju za stran Ilovejourneys.com in za to navduševal še druge popotnike.

Sedaj na začetku, ko je naš projekt popolnoma nepoznan, potrebujemo ljudi, ki bodo širili glas o tem projektu. Za to smo seveda pripravljeni plačati.

Torej, če greste na potovanje in kakšnega popotnika navdušite, da začne pisati za našo spletno stran, vam za to plačamo. Plačamo pa vam tudi, če boste vi napisali članek za našo stran.

Če si z branjem tega članka prišel do tukaj, potem predvidevam da si popotnik in da te zanimajo potovanja. Ker sem tudi sam popotnik sem naredil spletno stran Popotniki.net, ki je namenjena izmenjavi informacij med popotniki. Če želiš tudi ti deliti koristne informacije z drugimi popotniki, te vabim, da se nam tudi ti pridružiš na strani Popotniki.net.

Potovanja

Recent Posts