Želite brezplačno prejemati zlata vredne informacije?


Verjetno se strinjate, da je dobra informacija lahko vredna več kot 1.000 evrov? Sam v to 100 % verjamem, saj so me tako naučile moje lastne izkušnje. Velikokrat se mi je namreč zgodilo, da se mi je na nekem področju, kot sta SEO optimizacija ali Facebook oglaševanje, pri neki nalogi zataknilo (kot npr. pri pridobivanju sledilcev na socialnih omrežjih). Kasneje sem zagato uspešno rešil, saj sem z nekaj truda hitro izbrskal manjkajočo informacijo. To je moje delo iz gore neuspešnih poskusov spremenilo v uspešno opravljeno nalogo. 

Na moje e-novice je naročenih več kot 20.000 oseb. E-novice pošiljam približno trikrat mesečno. Prav zaradi pogostosti pošiljanja se mi velikokrat zgodi, da moje e-novice zaidejo v mapo s promocijami ali v vsiljeno pošto, kar pravzaprav pomeni, da sporočila prejemnik nikoli ne pogleda. Na nek način se mi zdi potrata časa in denarja e-maile pošiljati tako velikemu številu ljudi in hkrati sočasno drago plačevati sistem za pošiljanje e-mailov, če je približno 70 odstotkov mailov ostane neprebranih.

Zato sem se odločil, da bom naredil ekskluzivno listo tistih, ki želijo prejemati moje koristne informacije s področja optimizacije spletnih strani, digitalnega marketinga, socialnih omrežji, zaslužka na internetu, podjetništva, potovanj in influencerstva. Na to ekskluzivno listo bom uvrstil maksimalno 300 oseb. Vsako osebo bom ročno preveril in se po lastni presoji odločil, ali jo uvrstim na svojo ekskluzivno listo. Novice, oziroma koristne informacije, bom pošiljal ročno preko svojega poštnega računa, tako da boste vse moje maile dobili v mapo s prejetimi sporočili. Če se želite vpisati na to ekskluzivno listo, izpolnite spodnji obrazec. Seveda moji mejli ne bodo prodajne narave, saj vam bom pošiljal samo koristne informacije z različnih področji, ki jih sam zelo dobro poznam in sem prepričan, da so res veliko vredne. Mogoče se sprašujete, zakaj bi to nekdo delal popolnoma brezplačno. Iskreno povem, da še sam ne vem točno! Zagotovo ne zato, ker bi želel pridobiti kakšno dodatno stranko, namreč dela imamo vsak mesec več! Mogoče zato, ker sem človek, ki mu prija to, da občasno prejme pohvale sledilcev, češ, kako veliko so se od mene naučili in od mojih uvidov imel tudi koristi. Kaj takega, kot si lahko preberete na www.tomazgorec.si/spremenil-mi-je-zivljenje, meni pomeni veliko več, kot da zaslužim 10.000 evrov. 

Zlagal bi se, če bi rekel, da se ne zavedam tega, da bom od svojih aktivnosti, kamor spada tudi brezplačno svetovanje, imel tudi koristi. Zagotovo jih bom imel. Verjamem v to, da bom od 300 oseb, ki jim bom pošiljal koristne informacije brezplačno, enkrat imel neko korist. Čeprav tega sploh ne bom delal izključno zaradi tega, da bi jih imel, ampak vem, da bo to posledica. Ne vem sicer, če me čisto dobro razumete, kaj vam hočem povedati. Povem po domače, tako kot je! Jaz ta aspekt razumem tudi zato, ker se mi je to že nekajkrat zgodilo. Drugače nisem tiste vrste človek, ki bi neprestano govoril: “Moje poslanstvo je pomagati ljudem.”, hkrati pa pozabil omeniti, da bom to svoje “poslanstvo” tudi drago zaračunal. Rad pomagam. Delovnim, dobrim in poštenim ljudem. Nikakor pa se nimam za nekega hudega dobrotnika. Zdaj pa že res malo preveč filozofiram. 

Torej, če bi radi prišli na mojo ekskluzivno listo, izpolnite spodnji obrazec. Kot sem že omenil, samo izpolnitev obrazca ni zagotovilo, da boste prišli na mojo ekskluzivno listo. 

  Ime

  Priimek

  Letnica rojstva

  Vaš e-mail naslov

  Kakšen je vaš zaposlitveni status?

  Napišite par stavkov o sebi.

  Zakaj bi želeli prejemati moje e-novice?

  Na katerih socialnih omrežjih imate svoj profil?

  Recent Posts