Brezplačna e-knjiga: Kako postati influencer in s tem dobro zaslužiti?


Želiš postati spletni vplivnež, uživati v brezplačnih promocijskih darilih in poleg tega še dobro zaslužiti?

Danes lahko s pomočjo socialnih omrežji znana osebnost postane skorajda vsak, s tem pa tudi dobro zasluži. Nekateri zmotno mislijo, da je pogoj za to, da postaneš spletni vplivnež to, da si lep, imaš radijski glas in se dobro znajdeš pred kamero. To ne drži! Če ne verjameš, klikni www.zasluzek.org/omer-nadarevic in si preberi zgodbo zelo uspešnega YouTuberja, ki z objavljanjem video posnetkov na YouTubu dnevno zasluži več tisoč evrov.

Če bi želel postati influencer tudi ti, si za začetek preberi mojo brezplačno e-knjigo z naslovom Kako postati influencer in s tem dobro zaslužiti? E-knjigo lahko dobiš popolnoma brezplačno, vse kar moraš storiti je to, da izpolniš spodnji obrazec in poslal ti jo bom na tvoj e-naslov. S pomočjo moje e-knjige boš lahko hitro začel svojo pot kot influencer, poleg uporabnih nasvetov, ti bom razkril tudi načine, kako lahko s tem dobro zaslužiš. 

  Vaš ime in priimek:

  Vaš e-mail:

  Vaša letnica rojstva:

  Povezava do vašega Facebook profila:

  Povezava do vašega Instragram profila:

  Povezava do vašega Youtube profila:

  Povezava do vašega Tik Tok profila:

   

  Kaj je influencer?

  Influencer je oseba, ki ji na socialnih omrežjih sledi veliko število sledilcev. Ko nekdo postane prepoznaven vplivnež, se običajno zgodi, da ga začnejo kontaktirati podjetja s prošnjo, če bi lahko oglaševal njihove izdelke ali storitve. Malo manj prepoznavni influencerji se zadovoljijo že s tem, da v zameno za oglaševanje dobijo nek izdelek ali storitev brezplačno. To je lahko kakšno oblačilo, obutev, potovanje, knjiga, parfum … Tisti bolj znani influencerji poleg izdelka želijo še plačilo, ki običajno ni majhno. Nekateri slovenski influencerji samo za objavo promocijskega storya na Instagramu računajo od 200 do 400 evrov. Kar lep znesek za par sekund dela, če mene vprašaš.

  V Sloveniji postaneš neke vrste mikro influencer, če imaš na socialnih omrežjih vsaj 10.000 sledilcev. Če hočeš s influencerstvom zaslužiti neke omembe vredne zneske, moraš imeti vsaj 30.000 sledilcev.

  Koliko zaslužijo influencerji v Sloveniji?

  Nekateri najbolj znani influencerji v Sloveniji glede na naše razmere zaslužijo zelo dobro. Nekateri tudi več tisoč evrov na mesec.

  Sam se tudi sicer ukvarjam z influencerstvom. Trenutno mi na družbenih omrežjih sledi malo več kot 160.000 oseb. Ker imam zelo dobro plačan posel, ukvarjam se z optimizacijo spletnih strani, se trenutno skoraj nič ne ukvarjam s tem, da bi si povečal zaslužek. Vendar kljub temu s tem mesečno zaslužim več kot 1.000 evrov.

  Tudi drugače je moj cilj, da bom vsak mesec s influencerstvom zaslužil vsaj 5.000 evrov. Če hočem priti do tako velikega zaslužka, moram postati še bolj prepoznan in dobiti vsaj še 50.000 novih sledilcev. Kakor vse kaže, mi ne bo težko uresničiti mojih zastavljenih ciljev. 

  Če vas zanima, kako to delam jaz, vas vabim da si ogledate videoposnetke na mojem Youtube kanalu. Kliknite www.youtube.com/@tomazgorec/videos ali v Youtube vpišite Tomaž Gorec. Tudi na Instagramu me najdete pod Tomaž Gorec. Na Facebooku me je malo težje najti, ker imam več Facebook strani. Glavna pa je tale na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo

  Preberite si še en zanimiv članek na temo kako postati influencer. Najdete ga na www.zasluzek.org/kako-postati-influencer.

  Recent Posts