Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Seminar: Kako zaslužiti s pomočjo Facebooka

Delo na domu - Facebook seminar

Vas zanima, kako lahko praktično brez vložka zaslužite s pomočjo Facebooka? Na seminarju vam bom to pokazal na konkretnem primeru iz prakse.

Iščete dobro poslovno priložnost? Preberite si članek na www.zasluzek.org/socialna-omrezja-delo-na-domu. Če se vam zdi zanimivo, pridite na seminar in videli boste, da je vse bolj enostavno, kot je morda sprva videti.

Ste podjetnik in ne veste kako uspešno promovirati in prodajati vaše izdelke in storitve s pomočjo Facebooka? Na seminarju boste dobili ideje, ki jih boste takoj izkoristili v praksi!

Želite izvedeti, kako lahko popolnoma brezplačno s pomočjo Facebooka vsak dan na svojo spletno stran pridobite več sto obiskovalcev?

Facebook je eden izmed najboljših (če ne kar najboljši) in najcenejših kanalov za oglaševanje, promocijo in prodajo.

Ne verjamete? Isti, oziroma podoben (v program vedno dodam kaj novega) seminar smo organizirali že štiri krat in se ga je udeležilo več kot 130 udeležencev.  Na www.zasluzek.org/facebook-seminar-izjave, si lahko preberete nekaj izjav o seminarju.

Verjamem, da so vas izjave udeležencev prepričale, da se vam na seminar izplača priti. Čisto za vsak primer vam nudim še 100% garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da s seminarjem ne boste zadovoljni, vam brez dodatnih vprašanj vrnemo denar.

Za koga vse je seminar primeren

 • za vse podjetnike (za samostojne podjetnike, mala in tudi velika podjetja)
 • za vse, ki jih zanima delo na domu in bi želeli dodatno zaslužiti
 • za vse, ki pišejo blog in bi želeli povečati število bralcev
 • za vse, ki delajo v mrežnem marketingu
 • za slavne osebe, ki bi želele postati še bolj slavni (glasbeniki, manekenke,..)
 • za vse, ki iščejo zaposlitev, pa je ne najdejo

Seminar bo na voljo v dveh terminih in sicer v četrtek 23.3. in v soboto 25.3. V obeh terminih se bo seminar začel ob 9:30. Seminar bo na Obrtniški ulici 22, Trebnje.

Na seminarju bom predaval Tomaž Gorec. Za morebitne dodatne informacije me lahko pokličete na 040 555 666 ali mi pišite na email naslov tomaz@gorec.si.

Redna cena seminarja je samo 89 evrov. Za zgodnje prijave do 3.3. samo 69 evrov.

Program seminarja

Na seminarju vam bom brez dlake na jeziku povedal vse kar vem o Facebooku in kar vam lahko povem v tri in pol ure dolgem seminarju.

Moje predavanje bo temeljilo na uspešnih primerih iz prakse. Dolgočasne teorije in nakladanja bo bolj malo. Vse kar vam bom povedal, bo podkrepljeno z našimi primeri iz prakse. Razkril vam bom vse trike, ki smo jih odkrili v našem večletnem delu na Facebooku.

Povedal vam bom, ko smo s pomočjo Facebooka na spletno stran Preberite.si v enem mesecu pridobili preko 118.000 obiskov, brez da bi za to plačali en sam evro.

Veliko bom govoril o brezplačni promociji na Facebooku, za katero vam ne bo potrebno plačati niti centa. Na kratko pa se bomo dotaknili tudi plačljivega oglaševanja.

V živo, na realnem primeru, vam bom pokazal, kako lahko v nekaj urah, popolnoma brezplačno, na svojo spletno stran dobimo več 100 obiskovalcev.

Pokazal vam bom tudi, kako lahko enostavno in z zelo majhnim stroškom dobite več kot 10.000 naročnikov na vaše e-novice.

Glede na to, da za seminar nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo, sem prepričan, da se boste seminarja zagotovo udeležili. V primeru, da s seminarjem ne boste zadovoljni, vam namreč brez dodatnih vprašanj vrnemo denar.

 

Facebook seminar

Seminar organizira Tomaž Gorec s.p., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje
5 komentarjev na “Seminar: Kako zaslužiti s pomočjo Facebooka”

 • Mirjana:

  Pozdravljen,
  ali boste organizirali ta seminar morda v Ljubljani? Sem iz Ajdovščine in mi je Trebnje malo predaleč ob vseh obveznostih.
  Hvala za odgovor!
  Mirjana

  • Tomaž Gorec:

   Žal ne, ker potem bi morala biti cena seminarja višja.

   Drugače pa menim, da vam pot iz Ajdovščine vzame isto časa, kot do centra Ljubljane. Toliko kolikor boste dali več za bencin, boste prihranili, ker pri nas ne boste plačali parkirnine.

  • Matjaž:

   Pozdravljeni,

   ga Mirjana, če se še niste udeležili seminarja, se lahko dogovoriva za deljenje poti.

   Sam sem tudi iz Vipavske doline.

 • Rolando Poček:

  Kljub dejstvu, da sem bil zadnjih 6 let bil zaposlen v IT-ju, nisem nikoli čutil potrebe po FB profilu. Slednje se je spremenilo, ko sem začel premišljevati o samostojni poti podjetnika. Danes je le peščica podjetij lahko uspešnih brez mreženja na FB.
  Seminar “Kako zaslužiti s pomočjo Facebooka” je prišel kot naročen. Drži, da bi se lahko, kot sem se vedno do sedaj, do bistva vsebine dokopal s pomočjo interneta, vendar bi mi to vzelo neprimerno več ur, kot je trajal seminar. Vseeno pa sem upal, da ne bo preveč “nakladanja”.
  No, slednjega ni bilo! Bilo pa je veliko dobro razložene vsebine v zelo solidno zastavljenem predavanju. Na naša vprašanja smo dobili obširne odgovore.
  V odmoru je bilo postreženo z rogljičkom in kavo, kar je še pripomoglo k prijetnem vzdušju.
  Ali se je udeležba izplačala? Sam ocenjujem, da se je. V nasprotnem se ne bi prijavil še na naslednji seminar z naslovom “Optimizacija spletnih strani” in to kljub temu, da za predavanje prevozim 125 km v eno smer!

 • Damir:

  Mene zanima ali bo to kdaj na voljo tudi online – webinar.

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Seminar: Kako zaslužiti s pomočjo Facebooka
5 (100%) 40 votes