Brezplačen spletni seminar: Kako uspeti na Instagramu in s tem zaslužiti?


Ali veste, da lahko s pomočjo Instagrama zaslužite lepe vsote denarja? Tudi v Sloveniji je to možno! Če bi želeli tudi vi dobro zaslužiti in od tega celo živeti, berite naprej. 

Nekateri najbolj znani Instagram vplivneži na račun svojih zvestih in številnih sledilcev služijo astronomske vsote. Po zadnjih podatkih naj bi bila najbolje plačana zvezda Instagrama Dwayne Johnson, ki za samo eno sponzorirano objavo računa kar en milijon dolarjev, kar je okoli 830.000 evrov. Si lahko zamislite, da lahko nekdo dobi tako veliko plačilo za samo eno objavo? Noro, se strinjate?

Slovenski zvezdniki Instagrama seveda niti približno ne zaslužijo takih bajnih zneskov kot Američani, vseeno pa glede na majhnost Slovenije nekateri od tega prav lepo živijo. Z nekaj več kot  20.000 sledilci lahko s samo eno plačano objavo v obliki storya zaslužijo od 100 do 300 evrov. Podoben znesek boste v tem rangu zaslužili tudi z objavo slike na svojem Instagram profilu. Še bistveno večje zneske zaslužijo tisti, ki imajo več kot 50.000 sledilcev. Ti vplivneži običajno niso pripravljeni sodelovati za zneske nižje od 1.000 evrov. 

Bi želeli tudi vi postati uspešen Instagram influencer in s tem služiti denar? Če vas zanima kako, vas vabim, da si ogledate moj brezplačen spletni seminar, kjer vam bom povedal, kako postati uspešen in prepoznan vplivnež in kako lahko tudi vi zaslužili s pomočjo Instagram platforme. Dostop do brezplačnega spletnega seminarja dobite tako, da izpolnite spodnji obrazec.

V kolikor bi želeli uspeti na Instagramu, vam predlagam, da si prenesete še dve brezplačni e-knjigi, ki sem ju napisal. Naslov prve je “Kako postati zvezda Instagrama”. Prenesete si jo lahko na www.tomazgorec.si/postani-zvezda-instagrama. Naslov moje druge brezplačne e-knjige je “Kako postati influencer in s tem dobro zaslužiti”. Prenesete si jo lahko na www.zasluzek.org/kako-postati-influencer

Za motivacijo vam predlagam, da si preberete zelo zanimiv prispevek o revnem fantu z Irske, ki je šel na potovanje okoli sveta in s tem zaslužil več kot milijon evrov. Prispevek si lahko preberete na www.zasluzek.org/prepotoval-197-drzav-sveta-in-zasluzil-1-5-milijona-dolarjev.

Recent Posts