Osvoji internet s Petro in Tomažem


Petra Škarja
Te zanima zaslužek na internetu?

Petra Škarja in jaz v soboto 11.10. organizirava delavnico Osvoji internet.

Na delavnici vam bova s Petro pokazala praktične primere, kako ustvarjati zaslužek na internetu. Naučila vas bova osnov optimizacije spletne strani za iskalnike ter vas naučila kako urejati spletno stran.

Ste podjetnik, pa menite, da vaša spletna stran ne služi svojemu namenu?

Če imate podjetje in menite, da vaša spletna stran ne prodaja vaših izdelkov in storitev, je ta delavnica obvezna za vas! Po delavnici vam bo jasno, kako deluje internet, iskalniki,… in kaj lahko takoj naredite, da bo vaša stran bolje uvrščena v iskalnikih.

Ste podjetnik, pa še nimate svoje spletne strani?

Verjetno se zavedate dejstva, da potrebujete svojo spletno stran? Najcenejši način, da pridete do svoje spletne strani, je da se udeležite te delavnice. Poleg tega, da boste do svoje spletne strani prišli zelo zelo poceni, jo boste znali še upravljati.

Ste oseba, ki jo zanima kako zaslužiti na internetu?

Če vas zanima zaslužek na internetu in bi želeli začeti služiti denar na internetu, boste morali pridobiti ogromno znanja. Tale delavnica je zelo primerna, da naredite prvi korak. Delavnica je namenjena začetnikom in tudi tistim, ki se že malo spoznate na zaslužek na internetu, vendar vam nekako ne uspe zaslužiti omembe vrednega zneska. Ni pa delavnica namenjena tistim, ki so na tem področju že dokaj uspešni, ker se bomo najbolj posvetili osnovam.

Za več informacij o delavnici, obiščite Petrino stran www.petraskarja.com, kjer se lahko tudi prijavite na delavnico.

Vsak udeleženec delavnice bo brezplačno prejel knjigo Ameriški milijonarji so spregovorili, katere avtorica je Petra Škarja.

Če vas zanima zaslužek na internetu, vam priporočam, da si preberete naslednje zanimive članke:

Rekordni mesečni zaslužek (1.219 €) s slovensko spletno stranjo

Ko ti poštar polepša dan

Če imate znanje s področja SEO, lahko dobite dobro zaposlitev v tujini

 

Recent Posts