Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Seminar: Kako s pomočjo Facebooka do večje prodaje in prepoznavnosti

 

Facebook oglaševanje

Vas zanima, kako prodati več svojih izdelkov in storitev? Kako povečati prepoznavnost svoje blagovne znamke? In za to ne zapraviti gore denarja!

Facebook, v zadnjih letih, postaja eden najboljših promocijskih in prodajnih kanalov. Facebook je pravi kanal za oglaševanje in promocijo za podjetja vseh velikosti. Tako za samostojne podjetnike, ki imajo samo eno zaposleno osebo, kot tudi sa multinacionalke, ki imajo zaposlenih več deset tisoč oseb.

Facebook je še posebej zanimiv za manjša podjetja, ki imajo zelo omejen proračun za oglaševanje, ali pa za to sploh nimajo denarja. Namreč na Facebooku lahko svoje izdelke in storitve uspešno oglašujete tudi brezplačno. Res je, da je potrebno biti malo iznajdljiv, vendar je možno! Če ste eni od teh, ki nimate na voljo veliko denarja za oglaševanje, potem je tale seminar več kot primeren za vas.

Prav tako je seminar primeren za večja podjetja, ki imajo na voljo velike proračune za Facebook oglaševanje. Namreč osnovna pravila na Facebooku veljajo tako za majhna podjetja, kot za multinacionalke.

Za koga vse je seminar primeren

  • za vse podjetnike (za samostojne podjetnike, mala in tudi velika podjetja)
  • za vse, ki jih zanima delo na domu in bi želeli dodatno zaslužiti – kako lahko zaslužite s pomočjo socialnih omrežji si preberite na www.zasluzek.org/socialna-omrezja-delo-na-domu
  • za vse, ki pišejo blog in bi želeli povečati število bralcev
  • za vse, ki delajo v mrežnem marketingu
  • za slavne osebe, ki bi želele postati še bolj slavne (glasbeniki, manekenke,..)
  • za vse, ki iščejo zaposlitev, pa je ne najdejo

Naše seminarje na temo Facebooka je obiskalo že več kot 300 oseb. Na www.zasluzek.org/facebook-seminar-izjave, si lahko preberete nekaj izjav o seminarju.

Verjamem, da so vas izjave udeležencev prepričale, da se vam na seminar izplača priti. Čisto za vsak primer vam nudim še 100% garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da s seminarjem ne boste zadovoljni, vam brez dodatnih vprašanj vrnemo denar.

Seminar bo na voljo v soboto 1.12. z začetkom ob 9:30. Seminar bo na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem.

Na seminarju bom predaval Tomaž Gorec. Za morebitne dodatne informacije me lahko pokličete na 040 555 666 ali mi pišite na e-mail naslov tomaz@gorec.si.

Redna cena seminarja je samo 111 evrov + ddv. Za zgodnje prijave do 25.11. pa je cena samo 99 evrov + ddv.

V primeru, da se prijavite še na seminar Optimizacija spletnih strani, vam priznamo za oba seminarja dodatnih 20 evrov popusta. Za več informacij in prijavo na seminar Optimizacija spletnih strani, kliknite www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani-seminar.

Bonusi, ki jih dobi vsak udeleženec seminarja:

  • Facebook oglaševanje v vrednosti 50€ (eno vašo objavo objavimo na vseh naših Facebook straneh, ki imajo skupno več kot 500.000 všečkov)
  • Brezplačen dostop do Facebook skupine, kjer se pogovarjamo o digitalnem marketingu (socialna omrežja, SEO, Google oglaševanje, vsebinski marketing…)

Program seminarja

Na seminarju bomo imeli tudi gostujočo predavateljico Moniko Horvat, ki je velika strokovnjakinja za oglaševanje na Facebooku. Monika je lastnica digitalne agencije in predavateljica. Na temo Facebook sta skupaj z Grego Gostinčarjem organizirala veliko Facebook seminarjev in delavnic. Več o njunem delu si lahko preberete na http://mojstermarketinga.si.

Na seminarju vam bom brez dlake na jeziku povedal vse kar vem o Facebooku.

Moje predavanje bo temeljilo na uspešnih primerih iz prakse. Dolgočasne teorije in nakladanja bo bolj malo. Vse kar vam bom povedal, bo podkrepljeno z našimi primeri iz prakse. Razkril vam bom vse trike, ki smo jih odkrili v našem večletnem delu na Facebooku.

Povedal vam bom, kako smo s pomočjo Facebooka na spletno stran Preberite.si v enem mesecu pridobili preko 118.000 obiskov, brez da bi za to plačali en sam evro.

Veliko bom govoril o brezplačni promociji na Facebooku, za katero vam ne bo potrebno plačati niti centa. Na kratko pa se bomo dotaknili tudi plačljivega oglaševanja.

Pokazal vam bom, kako lahko zelo poceni ali celo brezplačno za svojo Facebook stran pridobite veliko všečkov.

Na konkretnem primeri iz prakse vam bom pokazal, kako s plačljivim Facebook oglaševanju dobimo povpraševanje za izdelek, ki je vreden več kot 10.000 evrov, za samo 1 do 2 evra.

Povedal vam bom veliko o plačljivem oglaševanju.

Predstavil vam bom tehnike prodaje na spletu v kombinaciji brezplačnih Facebook objav, plačljivih Facebook objav in email marketinga.

Podrobno vam bom razložil vse o Facebook skupinah. V zadnjem času je Facebook na tem področju naredil veliko zanimivih sprememb, ki jih morate vedeti.

V živo, na realnem primeru, vam bom pokazal, kako lahko v nekaj urah, popolnoma brezplačno, na svojo spletno stran dobimo več 100 obiskovalcev.

Pokazal vam bom tudi, kako lahko enostavno in z zelo majhnim stroškom dobite več kot 1.000 naročnikov na vaše e-novice.

Veliko bom povedal tudi na temo plačljivega Facebook oglaševanja. Kako poceni dobiti všečke za svojo spletno stran, kako določiti pravo ciljno skupino, ki so vaši potencialni kupci za vaše izdelke in storitve. Zakaj je remarketing učinkovit in kako ga uporabljati.

Kakšni bodo trendi na Facebooku v prihodnosti.

Povedal bom tudi osnovne zadeve, ki jih morate vedeti, o drugih socialnih omrežjih, kot so Youtube, Instagram, Google pus in LinkedIn.

Glede na to, da za seminar nudimo 100% garancijo na zadovoljstvo, sem prepričan, da se boste seminarja zagotovo udeležili. V primeru, da s seminarjem ne boste zadovoljni, vam namreč brez dodatnih vprašanj vrnemo denar.

Prijava na seminar:

Ime in priimek

E-mail

Telefon

Dodatno sporočilo
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Seminar: Kako s pomočjo Facebooka do večje prodaje in prepoznavnosti
5 (100%) 4 votes