Instagramerja(ko) povabim na kavico


povabim te na kavico!

Občutek imam, da sem prišel do ene res super ideje. Ker sem podjetnik že dolgo časa, vem kako je z idejami. Naše nove ideje, se nam na začetku vedno zdijo fantastične, na koncu pa je realnost taka, da je v najboljšem primeru res dobra ena ideja od desetih, ki jih imamo.

Moja velika želja je, da bi potoval po svetu in s tem dobro zaslužil. Nekaj podobnega, kot je naredil Johnny Ward iz Irske. Ta reven mlad fant, je prepotoval cel svet in s tem zaslužil 1,3 milijona evrov. Več o tem, si lahko preberete v članku na https://www.zasluzek.org/prepotoval-197-drzav-sveta-in-zasluzil-1-5-milijona-dolarjev. Sam sicer par let že delam nekaj podobnega, vendar nisem niti približno tako uspešen, kot Johnny. Pišem namreč online turistični vodič za Otok Krk – http://www.otok-krk.siOpens in a new tab., s katerim letno zaslužim okoli 5.000 evrov. Glede na to, da se s tem projektom ukvarjam zelo malo, sem z zaslužkom zadovoljen.

Eden od pogojev, da služiš denar, ko potuješ je tudi ta, da imaš na Instagramu veliko sledilcev. Tisti, ki imajo veliko sledilcev, s tem zaslužijo zelo veliko denarja. Selena Gomez za eno objavo zasluži več, kot 500.000 dolarjev, kar je slabega pol milijona evrov. Neverjetno! Kako se da zaslužiti z Instagramom in kateri so največji Instagram zaslužkarji si lahko preberete v članku z naslovom Kako zaslužiti na Instagramu in kateri so največji insta zaslužkarji, ki ga najdete na https://www.zasluzek.org/kako-zasluziti-na-instagramu.

Na svojem Instagram profilu, ki si ga lahko ogledate na https://www.instagram.com/tomazgorec, objavljam zelo lepe fotografije in video posnetke. Žal se mi število sledilcev zelo počasi povečuje, sedaj jih imam malo več kot 2.000.

Glede na to, da sem oseba, ki verjame vase in nikoli ne odneha dokler ne pride do cilja, sem prepričan, da bom tudi jaz prišel do velikega števila sledilcev. Če je uspelo drugim, ne vidim nobenega razloga zakaj ne bi meni. Z izkušenj vem, da obstaja recept, kako enostavno priti do 100.000 in več sledilcev. Žal jaz tega recepta še ne poznam, ampak ga bom našel!

Pred časom sem prišel do ene super ideje, ki mi bo zagotovo pomagala povečati število sledilcev na Instagramu . Ta ideja mi bo poleg večjega števila sledilcev na Instagramu, prinesla še druge koristi. Vse skupaj pa bo tudi prijetno in zabavno.

Glede na to, da veliko potujem po svetu, sem prišel na idejo, da bi v vsakem malo večjem kraju povabil enega ali več Instagramerjev na kavico. Glede na to, da smo ljudje v zadnjih časih cele dneve za računalnikom in se čisto premalo družimo, bi ta moja ideja lahko postala neko globalno gibanje.

Prepričan sem, da bo ta moja ideja všeč veliko ljudem iz celega sveta. Tistim, ki jim bo všeč, me bodo zagotovo sledili na Instagramu. Mogoče tudi na drugih socialnih omrežjih.

Poleg tega, da mi bo ta projekt pomagal pridobivati sledilce na Instagramu, bom od njega imel še veliko drugih koristi. Največja je zagotovo ta, da če bom šel v nekem kraju na kavico z Instagramerjem, mi bo ta lahko dal zelo koristne informacije, kaj je zanimivo iti pogledat v njegovem kraju in okolici. Poleg tega bom spoznal veliko zanimivih ljudi. Poznanstva nikoli ne škodijo.

Kako bo to delovalo v praksi, bom preizkusil že v parih dneh, ko bom začel iskati Instagramerja v Skopju. Namreč za praznike grem v Makedonijo in Grčijo. Mislim, da Instagramerja v Skopju ne bo težko najti. Poleg bloga v slovenskem jeziku, imam še blog v angleškem in srbskem jeziku. Na teh dveh blogih bom objavil prispevek, da iščem Instagramerja iz Skopja, ki bi šel z mano na kavico. Ta prispevek bom plačljivo oglaševal na Facebooku in Instagramu. Po mojem mnenju, ne bom zapravil več kot 5 ali 10 evrov, saj so cene oglaševanja na Facebooku in Instagramu v Makedoniji parkrat nižje, kot v Sloveniji.

Seveda je moja želja, da bi šel na kavico tudi s kakšnim slovenskim instagramerjem ali instagramerko. Če si oseba, ki jo zanimajo potovanja, podjetništvo, fotografija ali internet, se bova zagotovo imela veliko za pogovoriti. 

Na kavici me boste lahko vprašali karkoli v zvezi s področja optimizacije spletnih strani za Google, Facebookom, kako zaslužiti s pomočjo interneta, kako brezplačno potovati in s tem zaslužiti, karkoli v zvezi s podjetništvom,.. Običajno take pogovore računam 70€ + ddv na uro. Namreč toliko stane moja ura svetovanje – www.zasluzek.org/optimizacija-spletnih-strani, v tem primeru pa sem na voljo popolnoma brezplačno in brez kakršnih koli obveznosti. 

Obljubim, da bom šel v roku enega meseca na kavico vsaj s petimi instagramerji iz Slovenije!

Če želiš iti z mano na kavico, izpolni spodnji obrazec

  Ime

  E-mail

  Povezava, do tvojega Instagram profila:

  V katerem kraju želiš iti na kavico z mano:

  Zakaj želiš iti z mano na kavico?

  Strinjam se, da se vnešeni podatki uporabljajo za potrebe kontaktiranja. Prav tako lahko na moj elektronski naslov občasno pošljete zanimive vsebine.

  Zadnji prispevki