Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

V znanju je moč – udeležite se različnih brezplačnih seminarjev

Želite uspeti v življenju? Zaslužiti dovolj denarja, da si boste lahko v življenju privoščili stvari, ki si jih želite, ter da boste živeli lepo in srečno življenje?

Lepega in srečnega življenja si želi prav vsak! Žal pa se le peščica ljudi odloči, da bodo v življenju nekaj naredili, uspeli in zaživeli srečno življenje. Živimo v čudovitem času. Na svetu še nikoli ni bilo toliko priložnosti, kot jih je ravno zdaj. Uspe lahko popolnoma vsak, ki ima voljo do dela in se je pripravljen učiti.

Znanje je danes najpomembnejši dejavnik za uspeh. Prepričan sem, da bo tisti, ki ima znanja s področij, kot so optimizacija spletnih strani, izdelava spletnih strani, Facebook oglaševanje, upravljanje socialnih omrežij in Google oglaševanje – adwords, v najslabšem primeru zelo hitro dobil dobro plačano službo. Tisti malo iznajdljivejši se bodo lotili kakšnega zanimivega in dobičkonosnega projekta. En dober primer je naš projekt Montažne hiše, ki nam je začel v kratkem času prinašati zelo velike zaslužke. Več o projektu si lahko preberete v članku z naslovom Te zanima, kako lahko pošteno zaslužiš par tisoč evrov na mesec? Članek si lahko preberete na www.zasluzek.org/kako-zasluziti-par-tisoc-evrov-na-mesec, kjer lahko dobite tudi brezplačno e-knjigo, v kateri sem podrobno opisal, kaj vse je treba narediti, da uspeš v omenjenem ali podobnem projektu.

Če menite, da je znanje pomembno, potem vas vabim, da se v torek, 13. novembra, udeležite brezplačnega dogodka V znanju je moč. Na dogodku se boste lahko udeležili 6 zanimivih brezplačnih predavanj, na katerih boste dobili veliko novega znanja in veliko novih idej. Program je sledeč:

9:00 – 11:00 Optimizacija spletnih strani za Google – Tomaž Gorec
11:00 – 11:10 Odmor
11:10 – 12:50 Kako s pomočjo Facebooka prodati več svojih izdelkov in storitev ter povečati prepoznavnost blagovne znamke – Tomaž Gorec
13:00 – 14:00 Odmor za kosilo
14:00 – 15:30 Kako kot digitalni nomad zaslužiti 3.000 do 7.000 evrov na mesec – Grega Gostinčar
15:30 – 15:45 Odmor
15:45 – 16:20 Predstavitev knjige V iskanju ljubezni – Renata Keković
16:30 – 19:00 Predstavitev poslovnih priložnosti za podjetja in posameznike na spletu – Tomaž Gorec

Zelo zanimivo bo predavanje Grege Gostinčarja. Sam ga poznam šele slabo leto, vendar vem, da je na nekaterih področjih zelo velik strokovnjak. Obvlada Facebook, affiliate marketing,.. Poleg tega ima zelo zanimive projekte s katerimi zasluži zelo dobro. Jaz komaj čakam, da slišim njegovo predavanje.

Dogodek se bo odvijal v poslovnih prostorih podjetja Gorec d.o.o. na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem.
Dogodek se bo odvijal tudi v Ljubljani, in sicer v sredo, 14. novembra, v prostorih CDI Univerzum na Grošljevi ulici 4 (Ljubljana – Šiška). V Ljubljani ne bo predaval Grega Gostinčar od 14:00 do 15.30, ampak bo predavala Saša Einsiedler. Naziv njenega predavanja bo Sem vreden/vredna uspeha? Sem! Sašo bomo v Ljubljani posneli, tako da boste posnetek njenega predavanja dobili tudi tisti, ki pridete na seminar v Trebnje.

Ker vemo, da nekateri malce bolj neradi pridete v Trebnje, bomo za predavanje v Trebnjem pripravili neke bonuse, ki jih v Ljubljani ne bo. Kaj točno bo to, še ne vem, bom pa v tem mesecu zagotovo prišel do kakšne dobre ideje. Sicer pa vam lahko dva bonusa že takoj obljubim. V Trebnjem boste dobili brezplačno kavico in pijačo. Ne bo težav s parkiranjem. Za tiste, ki boste šli na kosilo, pa imamo čisto blizu zelo dobro gostilno. Tako, da pridite v Trebnje.

Udeležba na dogodku je popolnoma brezplačna, v primeru, da se na dogodek prijavite in na njega ne pridete, pa vam bomo zaračunali prazen sedež v višini 20 evrov. Prepričani namreč smo, da bo dogodek zelo kmalu polno zaseden in ni pošteno, da se nekdo prijavi, potem pa ne pride ter s tem onemogoči udeležbo nekomu drugemu.

Za prijavo na dogodek V znanju je moč izpolnite spodnji obrazec

Dopoldanski termin od 9:00 do 13:00 v Ljubljani dne 14.11. je polno zaseden. Dopoldanski termin od 9:00 do 13:00 v Trebnjem dne 13.11. je polno zaseden.

Za Ljubljano in Trebnje so možne prijave samo še prijave za popoldanski termin predavanj.

Ime

Priimek

Vaš e-mail naslov:

Vaša telefonska številka:

Ulica:

Pošta:

Podjetje, v katerem ste zaposleni:

Prijavljam se na predavanje v Ljubljani:
v terminu od 14:00 do 19:00

Prijavljam se na predavanja v Trebnje:
v terminu od 14:00 do 19:00


Strinjam se, da mi v primeru, da se dogodka ne udeležim, pošljete račun za prazen sedež v višini 20 evrov.

Vaša prijava je veljavna šele takrat, ko vam jo potrdimo po elektronski pošti!

Dogodek organizira podjetje Gorec d.o.o., Obrtniška ulica 22, Trebnje
4 komentarji na “V znanju je moč – udeležite se različnih brezplačnih seminarjev”

Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

V znanju je moč – udeležite se različnih brezplačnih seminarjev
5 (100%) 6 votes