Zaslužek na internetu Izdelava spletnih strani 9 idej za delo na domu Nudim svetovanje Želiš imeti svoj blog? Mentorstvo - 100 % garancija
Oglasi
Delo na domu
Spletna stran Zaslužek na internetu vsebuje veliko koristnih informacij za tiste, ki jih zanima delo na domu.

Brezplačni seminar: Predstavitev poslovnih priložnosti za posameznike in podjetja

V ponedeljek, 14. novembra v Ljubljani organiziram brezplačni seminar z naslovom Predstavitev poslovnih priložnosti za posameznike in podjetja. Na seminarju bomo štirje predavatelji predstavili različne aktualne poslovne priložnosti za posameznike in podjetja.

Na seminarju vam bomo predavali Petra Škarja, Alenka Zapušek, Aleš Pogačnik in jaz (Tomaž Gorec).

Brezplačni seminar: Predstavitev poslovnih priložnosti za posameznike in podjetja

 

Program seminarja:

Petra Škarja – Kako napisati in izdati knjigo, ter z njo zaslužiti

Nekateri pravijo, da se s pisanjem in prodajo knjig ne da preživeti. Petra Škarja vas bo prepričala, da to ni res. Petra se je tega posla lotila brez izkušenj in denarja in v treh letih prodala več kot 20.000 svojih knjig. Ena od njenih knjig je prevedena celo v kitajski jezik.

Si želite napisati svojo knjigo? Vsakdo ima v sebi zgodbo, ki jo lahko deli s svetom. Petra Škarja nam bo na seminarju povedala, kakšne so možnosti izdaje knjige v Sloveniji, kakšen je postopek in katere so najpogostejše napake, ki jih storijo avtorji pri izdaji svoje prve knjige.

Tomaž Gorec – Predstavitev 5 priložnosti na internetu s katerim se lahko takoj začne ukvarjati prav vsak

Sam vam bom na seminarju predstavil 5 priložnosti s katerimi se lahko začne ukvarjati vsak posameznik ali podjetje. Priložnosti bodo predstavljene na konkretnih primerih iz prakse. Te priložnosti so optimizacija spletnih strani, spletni portali za zbiranje povpraševanj, upravljanje socialnih omrežji, pisanje turističnega vodiča in pisanje bloga.

Alenka Zapušek – Kako uspešno izdelovati in prodajati izdelke iz konoplje

Alenka Zapušek je pred petimi leti začela pridelovati industrijsko konopljo in začela izdelovati izdelke iz konoplje. Danes je v tem poslu zelo uspešna in v njem tudi neizmerno uživa. Več o tem si lahko preberete v njenem članku z naslovom Zakaj me je prevzela konoplja. Na seminarju bo Alenka povedala, kako se lahko začnete ukvarjati s pridelavo industrijske konoplje, ter kako izdelovati in prodajati izdelke narejene iz industrijske konoplje.

Aleš Pogačnik – Ste siti neučinkovitih šefov? Vzemite kariero v svoje roke!

Se vam je že zgodilo, da ste na neki točki kariere obtičali in na njej nezadovoljni stagnirali? Večina ljudi se na tej točki vda in stagnira do konca kariere. Kdor pa želi od kariere nekaj več, pa privzame podjetniško naravnanost: naredi načrt, kako prevzeti čim večji nadzor nad lastno kariero in načrt tudi izvede.

To lahko pomeni začetek samostojne/ekipne podjetniške poti ali pa izgradnjo osebne blagovne znamke strokovnjaka,, kakršnega bi si želel vsak delodajalec. V vsakem primeru pridobimo večjo odločevalsko moč, s kom in pod kakšnimi pogoji bomo z nekom sodelovali.

Kako odkriti pravo dejavnost, s katero bomo postali uspešen podjetnik ali želen strokovnjak? Kako graditi osebno blagovno znamko in krepiti sloves odličnega strokovnjaka? In zakaj bi si sploh želeli stopiti na pot karierne rasti? Kaj nam lahko prinese? Na ta in druga vprašanja bomo odgovarjali na prihajajoči delavnici. 

Aleš Pogačnik je avtor priročnika z naslovom Kako najti dobro zaposlitev in si ustvariti kariero, ki ga lahko brezplačno dobite na www.zasluzek.org/iskanje-zaposlitve-brezplacen-e-prirocnik.

Tomaž Gorec – 7 konkretnih nasvetov, da se bo vaša spletna stran bolje uvrščala na Googlu

Udeleženci seminarja bodo dobili 7 konkretnih nasvetov o tem, kaj morajo narediti na svoji spletni strani, da se bo le-ta bolje uvrščala na Googlu. Večina udeležencev bo nasvete lahko uporabila v praksi že takoj po seminarju. Če bodo udeleženci upoštevali moje nasvete, bodo rezultati na Googlu zelo kmalu tudi opazni.

NLB – Predstavitev Centra inovativnega podjetništva in Nove Ljubljanske banke

Osebje iz Centra inovativnega podjetništva bodo predstavili center in storitve za podjetnike, ki jih nudi NLB.

Ker pričakujem, da bo za seminar zelo veliko zanimanje, ga bomo izvedli v dveh terminih. Prvi termin bo v ponedeljek 14.11. ob 10:00, drugi termin pa bo isti dan s pričetkom ob 16:00. Seminar bo trajal tri ure in pol.

Lokacija: Nova Ljubljanska banka – Center inovativnega podjetništva, Trg republike 2, Ljubljana

V primeru, da se prijavite na seminar in se ga ne udeležite, vam bomo zaračunali 10 € za prazen stol. Pričakujemo, da bo interes veliko večji, kot je na voljo prostih mest. V organizacijo seminarja bomo vložili veliko truda in z njim imeli tudi nekaj stroškov. Ne moremo si privoščiti, da bi imeli na seminarju prosta mesta zato, ker se je nekdo prijavil in ni prišel, hkrati pa smo zavrnili nekoga drugega, ki bi se seminarja z veseljem udeležil.
Napišite komentar

Pridruži se nam
Spremljaj nas na Google +
Pošiljajte e-pošto kot profesionalci!
MailerLite Email Marketing for Small Business
Priporočamo
Te zanima delo na domu?
Iskalnik
Loading

Oceni tole objavo!